Haberler

Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum" Projesi Start Aldı

Olur Kaymakamlığı, Olur Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşil Ay Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen “Geleceğim için bir adım atıyorum” projesi start aldı.

Olur Kaymakamlığı, Olur Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşil Ay Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen "Geleceğim için bir adım atıyorum" projesi start aldı.

Proje kapsamında Olur ilçesinde eğitim gören öğrenciler Erzurum'a gelerek Atatürk Üniversitesi'ni ziyaret etti. Kimya, bilgisayar ve sosyal bilimler fakültelerinde derslere de giren öğrenciler üniversitede ki eğitim ortamını da yakından görmüş oldular. Öğrencilere eşlik eden Yeşil Ay Erzurum Şube Başkanı Mustafa Erinkarlı projede emeği geçenlere teşekkür ederek, "Projeye büyük önem veriyoruz. Burada Erzurum'u hiç görmeyen öğrenciler dahi var. Öğrencilere Erzurum'a getirip Atatürk Üniversitesi'ne götürme imkanımız oldu. Burada ki amacımız öğrencilere şimdiden üniversite bilincini aşılamak. Orada derslere girdiler. Üniversite eğitimini yakından görme imkanı buldular" dedi.

"Geleceğim için bir adım atıyorum" projesinin üç aşamadan oluşacağını da belirten Erinkarlı, "İnşallah Olur'da eğitim gören tüm öğrencilerimizi Erzurum'a getireceğiz. Daha sonra Atatürk Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler Olura gelerek stant açıp doğa yürüyüşü yapacaklar, son olarak da "Geçmişten ünümüze Türk Kültüründe Değerlerimiz" konulu bir konferans gerçekleştireceğiz" diye konuştu

MADIRLI MAĞAZALARI AĞIRLADI

Olur'dan Erzurum'a gelen öğrenciler Madırlı Mağazaları tarafından ağırlandı. Öğrencilere yemek ikramında bulunan Madırlı Mağazaları sahibi Ömer Madırlı, bir çok sosyal sorumluluk projesinin içinde yer almaya gayret ettiklerini belirterek, "Her öğrenci bizim için çok değerli. Hepsini kendi çocuklarımız gibi görüp, eğitimlerine katkı sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugünde bu öğrencilerimizi öğle yemeğinde ağırladık. Sorunlarını dinleyip, fikir alışverişinde bulunduk. "Geleceğim için bir adım atıyorum" projesini Madırlı mağazaları olarak biz de sahipleniyoruz. Eğitimine devam eden evlatlarımız için ne yapsak azdır"dedi.

Yemeğin ardından Madırlı Mağazaları sahibi Ömer Madırlı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Atatürk Üniversitesi Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title