Haberler

GEFCO Türkiye, Dakar Takımı Sponsorları Arasında!

Güncelleme:

Dünyanın en zorlu rallisi

2015 yılında 37.si gerçekleştirilecek olan Dakar Rallisi'nde tecrübeli pilotlar Selçuk Bektaş ve Koray Özkaplan'ın hedefleri Arjantin, Buenos Aires'ten start alıp, 9.000 km'den fazla bir mesafe ve üç ülkede, çöl, toprak yol, zorlu nehir yatağı ve 4.000 metre civarı dağ pasajlarını geçerek tekrar Arjantin, Buenos Aires'te finişe varmak.

GEFCO'nun motorsiklet tutkusu

Motosiklet sektöründeki birçok firmaya hizmet veren GEFCO Türkiye, insanın doğa ve kendisi ile sürekli mücadele ettiği bu uzun yolculuğa ikinci kez sponsor oluyor.

2-Tekerlekli Araçlar için hizmet konusunda 2010 senesinde Avrupa'nın En İyi Servis Sağlayıcısı seçilen GEFCO, lojistik konusundaki uzmanlığını bu sektörde de sunuyor.

Lojistik stratejilerinin uygulanmasında rekabet gücünü artırmaya yönelik çalışmalar ile müşterilerini destekleyen GEFCO, organizasyon ve kaynak gücü ile en iyiyi sunmayı hedefliyor. 2014 yılında açılarak Derince Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı motosiklet ihtisas gümrüğü olarak faaliyete geçen, GEFCO'nun Çayırova'daki tesisindeki 5.000m2 gümrüklü alan da bu hedefin bir parçası.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koray Özkaplan Selçuk Bektaş Türkiye Dakar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title