Haberler

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 700 Aileye Gıda Yardımı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından dar gelirli 700 aileye gıda yardımı yapıldı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından dar gelirli 700 aileye gıda yardımı yapıldı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile birlikte Ramazan ayında hazırladıkları gıda paketleriyle 700 muhtaç aileye gıda yardımı yapıldığını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Ramazan ayı dolaysıyla muhtaç ailelere gıda yardımı yapılması amacıyla 40 bin lira para gönderildiğini belirten Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, gönderilen parayla hazırlanan gıda paketlerinden 40'ının Şaphane İlçesine gönderilmek üzere toplam 700 muhtaç aileye dağıtıldığını bildirdi.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, 5 kg. ay çiçek yağı, 3 kg. toz şeker, 500 gr. çay, 4 paket makarna, 2.5 kg. pirinç, 1 kg. kırmızı mercimek, 1 kg. bulgur ve 1 paket tuzdan oluşturulan gıda paketlerinin 660 adedinin Gediz merkezde, 40 adedinin de komşu ilçe Şaphane'de bulunan muhtaç vatandaşlara dağıtıldığını ifade ede etti.

Başkanı Cebecioğlu, "Bu tür yardımların devam etmesi yöremiz adına sevindiricidir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne yaptığı yardımdan dolayı vatandaşlarımız adına teşekkür ederim. Ayrıca yardımların dağıtımı esnasında araç ve işyeri ile akaryakıt tahsisinde bulunan ve dağıtımın sorunsuz gerçekleşmesini sağlayan Gediz Belediyesine, Gediz Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne, üyelerimiz Star Market Necati Köylü, Hüseyin Aras Sigorta Acenteliğine ve muhtarlarımız ile tüm emeği geçenlere de bu vesile ile teşekkür ve şükranlarımı sunarım" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şaphane Türkiye Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title