Haberler

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'dan Kamuya 16 Memur

2012 yılında kurulan Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun ilk mezunlarından 16 öğrencisi kamu kurumlarına memur oldu.

2012 yılında kurulan Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun ilk mezunlarından 16 öğrencisi kamu kurumlarına memur oldu.

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kasım Çaycı, konu hakkında yaptığı açıklamada, 2012 yılında kurularak Dumlupınar Üniversitesi'ni Gediz'de bir sağlık bilimi yuvası olarak temsil eden Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun gerek personeli gerekse öğrencileri ile genç, dinamik ve üretken bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Gediz Nehrinin doğduğu ilçede sağlık sektörüne personel yetiştirmekten büyük gurur duyduklarını belirten Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kasım Çaycı, konuşmasına şöyle devam etti: "Yüksekokulumuz mezuniyet sonrası da öğrencilerini yalnız bırakmamaya özen göstermektedir. Öğrencilik sonrası onların yanında olarak meslek hayatlarındaki yerlerinin araştırmasını yapmaktadır. Sayısal verilere göre okulumuz 2013 yılında 86 mezun vermiştir. Bu mezunlarımızın 16'sı Kpss'yi (Kamu Personeli Seçme Sınavı) kazanarak atanmış ve şu an kamu kurumlarında (Hastaneler Müdürlüğü, İl-ilçe hastaneleri v.b.) görev yapmaktadırlar. Bunun yanı sıra 30 öğrencimizde özel sağlık kurumlarında istihdam imkanı bulmuştur. Amacımız bu sayısal verilerin kat ve kat üstüne çıkmaktır. Bu bağlamda öğrenci arkadaşlarımıza her hafta düzenli olarak uyguladığımız KPSS deneme sınavlarımız aralıksız devam etmektedir. Şu ana kadar 6 adet deneme sınavı sağlıklı bir şekilde 105 öğrencimize uygulanmış ve sonuçlanmıştır. Bu sınavların durum değerlendirmesini ve sonuç analizini öğrenci arkadaşlarımızla beraber tartışarak daha iyiye doğru yol almaktayız. Sınav sonuç raporu ile öğrenci arkadaşlarımızın geçmiş sınav puan istatistiğine bakarak başarı grafiğini çıkarıp, bu yoruma göre öğrencilerimizin daha yüksek puanlar almasını hedefliyoruz. KPSS denemelerimizi Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Murat Sarıkaya organize ederek ve yine Yüksekokul hocalarımızda deneme sınav gözetmenliklerini yaparak gönüllülük esasına dayalı çalışmaları ile eğitim kalitemizi zirveye taşımaktadırlar.Amacımız geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha sağlıklı, daha güzel konumlarda çalışmasıdır. Öğrencilerimizin üniversite sonrasında bir meslek sahibi olarak atama sevinçlerini öğrendikçe, onlar için harcadığımız enerjiyi tekrar geri depolayarak çalışmalarımıza ivme kazandırıp daha fazla eğitim hizmeti ile yolumuza hızla devam ediyoruz. Çalışmalarından dolayı Yüksekokul kadromuza teşekkürlerimi sunuyorum."(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gediz KPSS Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title