Haberler

Gediz-Emet-Hisarcık 1. Amatör Küme'de Liderlik Koltuğunun Yeni Sahibi Dayınlarspor

Gediz Emet Hisarcık 1. Amatör Küme maçlarının 5. Haftasında liderlik koltuğunun yeni sahibi Dayınlarspor oldu.

Gediz Emet Hisarcık 1. Amatör Küme maçlarının 5. Haftasında liderlik koltuğunun yeni sahibi Dayınlarspor oldu.

30 Ekim Pazar günü yapılan maçlarda zorlu deplasmanlara çıkan Dayınlarspor ve Uluoymak 1 Eylülspor galibiyetle, Muhipler Fatihspor ise mağlubiyetle döndü.

Emet sahasında oynanan maçta Emet Borspor evinde Muhipler Fatihspor'u konuk etti. Emet Borspor rakibini 3-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Yeşilçay sahasında ise Dayınlarspor, Yeşilçayspor'a konuk oldu. Dayınlarspor deplasmanda rakibini 1-0 yendi ve liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Hisarcık sahasında Hisarcık Belediyespor'un konuğu Uluoymak 1 Eylülspor'du. Uluoymak 1 Eylülspor 1-0'lık galibiyetle üç puanın sahibi oldu.

Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü'nün Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çakal, yaptığı açıklamasında, "Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Gediz'deki iyi misafirperverliğin meyvesini daha ilk haftadan aldığımızı düşünüyorum. Umarım Gediz'den sonra Hisarcık, Hisarcık'tan sonra diğer ilçe ve merkez sahalarda da aynı tepkiyi, aynı misafirperverliği görmek istiyoruz. Takımımıza aldıkları üç puandan ötürü yönetim olarak tebrik ve teşekkür ederiz" dedi (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Gediz Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title