Haberler

Gediz-Emet 1. Amatör Liginde 6. Hafta

Güncelleme:

Gediz-Emet 1. Amatör Liginin 6. haftasında 02.11.2014 Pazar günü oynanan ilk maçta Uluoymak 1 Eylülspor ile Muhipler Fatihspor karşılaştı.

Gediz- Emet 1. Amatör Liginin 6. haftasında 02.11.2014 Pazar günü oynanan ilk maçta Uluoymak 1 Eylülspor ile Muhipler Fatihspor karşılaştı.

Maç başlamadan önce, 3 gün önce vefat eden Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü emekli görevlilerinden Sebahattin Temtek adına seremonide saygı duruşunda bulunuldu. Her iki kulübün yöneticileri ve oyuncuları ölen Sebahattin Temtek'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileğinde bulundular.

Daha sonra başlayan maçta iki takım da saha içinde güzel bir oyun sergileyerek centilmence mücadele etti. Dostluğun ön plana çıktığı maçta, hakemin de iyi maç yönetmesiyle tüm sporseverler için güzel bir müsabaka örneği sergilenmiş oldu. Bu güzel maçta Uluoymak 1 Eylülspor 3 puanı 3 golle aldı.

Günün ikinci maçı Erdoğmuş Spor ile Gediz Gücü Spor arasında oynandı. Maçı Erdoğmuşspor 3-1 galip bitirdi.

Eskigediz Sahasında oynanan maçta ise Eskigediz Belediye Gazispor 89. dakikada bulduğu golle 1-0 Gediz Gençlikspor'u yendi. Haftanın diğer maçı ise Emet'te Emetspor ile Yeşilçay Spor arasında oynandı. Yeşilçayspor deplasmanda Emetspor'u 3-1 yendi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskigediz Gediz Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title