Haberler

Gediz Devlet Hastanesi Açılışa Hazır

İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Gediz Devlet Hastanesi açılışa hazırlanıyor.

İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Gediz Devlet Hastanesi açılışa hazırlanıyor.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, 100 yataklı olarak inşa edilen Gediz Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Ahmet Tan'a, Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Milletvekili Ahmet Tan ve beraberindeki heyete Gediz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Haner tarafından hastanenin son durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Daha sonra yakında hizmete açılacak olan 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi'ni dolaşan Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve beraberindeki heyet, tam teşekküllü hastanedeki 3 ameliyathane salonu, 6 yataklı yoğun bakım ünitesi, 10 makineli diyaliz servisi, FTR ( Fizik Tedavi Rehabilitasyon Ünitesi ), 4 yataklı palyatif bakım ünitesi, nitelikli hasta odaları, tuvaleti, banyosu içinde olan tek ve çift kişilik hasta odalarını inceledi.

Gediz Devlet Hastanesi'nin önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunulacağı bildirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Tan AK Parti Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title