Haberler

Gediz'den Kısa Kısa

Orman Genel Müdür Yardımcısı Keşan, Murat Dağı'nda inceleme yaptı.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Keşan, Murat Dağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Keşan, Orman Genel Müdürlüğü İzin İrtifak Daire Başkanı İzzettin Yurtoğlu, Kadastro Mülkiyet Daire Başkanı Murat Kalaylı, İzin İşleri Şube Müdürü Hakan Olgun, Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit ve Orman Bölge Müdür Yardımcısı Cezmi Özel'den oluşan heyet, merkezde inceleme yaptı.

Daha sonra ilçe merkezine geçen Keşan ve beraberindekilere, Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından parkta yapılan yeni düzenleme çalışmaları hakkında bilgi verildi.

AK Partili kadınlardan "gıda kermesi"

AK Parti Gediz Kadın Kolları Teşkilatı tarafından "gıda kermesi" yapıldı.

Gediz Belediyesi Kültür Merkezi Bahçesi'nde düzenlenen ihtiyaç sahiplerine yönelik kermesin açılış törenine, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kanlı, Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saraoğlu, burada yaptığı konuşmada, bu tür kermeslerin, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ortaya çıkardığını söyledi. Bunda kadınların büyük payı olduğunu belirten Saraoğlu, ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen kermesin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kanlı ise faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini anlattı.

Kadın Kollarının yönetici ve üyeleri tarafından hazırlanan tatlı, börek ve yöresel yemekler ile yiyeceklerin satışından elde edecekleri geliri, ihtiyaç sahibi aileler yararına kullanacaklarını dile getiren Kanlı, "Bu tür dayanışma etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Daha sonra satışa sunulan yiyecekler, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Murat Dağı Keşan Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title