Haberler

Gediz'de Sektörel Eğitim Programları Bilgilendirme Toplantısı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, sektörel eğitim programları hakkında bilgilendirme ve farkındalık arttırma toplantısı yapıldı.

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, sektörel eğitim programları hakkında bilgilendirme ve farkındalık arttırma toplantısı yapıldı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) toplantı salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını Zafer Kalkınma Ajansı Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Başkanı Operasyon Koordinatörü İskender Cem Leblebici yaptı.

Açılış konuşmasından sonra Teknik Destek Ekibi Eğitim Uzmanı Ayşe Saltan tarafından Zafer-İN Operasyonu Sektörel Eğitim Programları hakkında bilgisayar destekli sunum yapıldı. Teknik Destek Ekibi Eğitim Uzmanı Ayşe Saltan, sunumda ayrıca, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya illerinde ve ilçelerinde gerçekleşecek 17 toplantıda, Ocak 2017'den itibaren KOBİ işveren ve çalışanlarına yönelik düzenlenecek eğitim programları hakkında bilgilendirme yapılacağını ve eğitim başvurularının alınacağını bildirdi.

Teknik Destek Ekibi Eğitim Uzmanı Ayşe Saltan, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Operasyon Faydalanıcısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı'nın Sözleşme Makamı olduğu Zafer-İN Operasyonu kapsamında, Ocak-Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek KOBİ eğitimleri hakkında bilgilendirme ve farkındalık arttırma toplantıları başlayacağını söyledi. Ayşe Saltan, "Bölge çapında düzenlenecek 17 bilgilendirme toplantısında, Zafer-İn Operasyonu Teknik Destek Ekibi, eğitim programlarını KOBİ işveren ve çalışanlarıyla paylaşacak ve katılımcılardan eğitim başvurularını alacak. İşletmelerin, sektördeki değişim ve teknolojik gelişmeler nedeniyle farklılaşan taleplerine uyum sağlayabilmesi için Bölgede insan kaynaklarını güçlendirmeyi hedefleyen Yalın Üretim Programı, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı, Mesleki Beceri Geliştirme Programlarından oluşan Zafer-İN Operasyonu KOBİ Eğitimleri; tecrübeli yerli ve yabancı uzmanlar tarafından ücretsiz verilecek" dedi.

Sunumum ardından eğitim başvuruları alındı ve soru-cevap kısmından sonra toplantı sona erdi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title