Haberler

Gediz'de Muhtarlar Günü Kutlandı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Saat 10.00'da İlçe Kaymakamlığı önünde başlayan programa Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Güneş, mahalle ve köy muhtarları ile daire amirleri katıldı.

Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Güneş Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldıktan sonra Saygı Duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Güneş ve Gediz Mahalle Muhtarları adına Özyurt Mahalle Muhtarı Yahya Uzan birer konuşma yaptılar.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Güneş, konuşmasında; "Bugün muhtarlık müessesinin kuruluş günü olan 19 Ekim tarihi Başbakanlığın 19 Ekim 2015 tarih 11 sayılı genelgesi ile aynı gün resmi gazetede yayınlanarak muhtarlar günü olarak kutlanmasına karar verilmişti. Bu yıl ilçemizde muhtarlar gününün birinci yılını kutluyoruz. Muhtarlarımız bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir.Bugünü bizlere muhtarlar günü olarak ilan eden başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize, Gazi Meclisimize, İç İşleri Bakanlığımıza ve genelgenin yayınlanmasında büyük emek veren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonumuza teşekkürlerimizi sunuyor, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, bütün muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Programın sonunda tüm muhtarlar Gediz Kaymakamlığı'nı ziyaret ettiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Güneş Kütahya Gediz Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title