Haberler

Gediz'de Köy Muhtarları ile Bilgi Alışveriş Toplantısı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, İl Özel İdaresi kaynaklı projelerle ilgili olarak köy muhtarları ile bilgi alışverişi toplantısı yapıldı.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, İl Özel İdaresi kaynaklı projelerle ilgili olarak köy muhtarları ile bilgi alışverişi toplantısı yapıldı.

Gediz Öğretmenevinde yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Avni Kula, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Cihan Ulusoy, İl Genel Meclisi Üyeleri ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda köy ve beldelerde İl Özel İdaresi kaynaklı olarak gerçekleştirilen projeler görüşülürken, 2016 yılında yapılması planlanan yeni projeler hakkında muhtarların talepleri dinlenerek değerlendirme yapıldı ve projelerin hangi konularda yoğunlaşması gerektiği konusunda görüşler alındı.

Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Cihan Ulusoy, bu güne kadar yapılan projelerle ilgili bilgi vererek, bu günden sonra da bu projelerin devam edeceğini ve kurum olarak ilçe için en fazla payı almaya çalışılacağını söyledi. İl Genel Meclisi Üyelerine tarıma ayırmış oldukları pay için teşekkür eden Müdür Ulusoy, ödeneklerin ileriki yıllarda artarak devam etmesi ve bölgenin hızla kalkınması temennisinde bulundu.

İlçe tarımı ile ilgili genel konuların da konuşulduğu toplantıda çiftçilerin sorunları ve çözüm yolları konuları da masaya yatırıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Cihan Kütahya ulusoy Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title