Haberler

Gediz'de El Sanatları Sergisi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından “Üçü Bir Arada” temalı “Folklorik Bebek”, “Kat’ı Sanatı” ve “El Sanatları” sergisi düzenlendi.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından "Üçü Bir Arada" temalı "Folklorik Bebek", "Kat'ı Sanatı" ve "El Sanatları" sergisi düzenlendi.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Ak Parti Kütahya Milletvekili Adayı Ahmet Tan ve Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu tarafından sergi açılışı yapıldı. Sergideki el emeği göz nuru eserleri inceleyen Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Folklorik Bebek, Kat'ı Sanatı ve El Sanatları eserlerini büyük bir hayretle izledi ve kurs öğretmenlerinden eserlerle ilgili detaylı bilgiler aldı.

Sergi sonunda, Folklorik Bebek-Kat'ı Sanatı ve El Sanatları kurslarını başarı ile tamamlayan 70 kursiyere kurs öğretmenleri tarafından başarı belgesi verildi.

3 gün vatandaşların ziyaretine açık kalacak olan yıl sonu sergisi, özellikle bayanlar ve ilçe halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Sergi açılışına Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Ak Parti Kütahya Milletvekili Adayı Ahmet Tan, Gediz İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zekeriya Ünal ve müdür yardımcıları, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title