Haberler

Fiyaz Kardeşlerin Süper Lüks Yatı, Bodrum'a 500 Bin Dolar Bıraktı

Güncelleme:

Pakistan'ın 3 milyar poundluk serveti ile en zengin ailelerinden olan Fiyaz kardeşlerin süper lüks motoryatı 'Ecstasea', demir attığı Bodrum'a 500 bin dolar bıraktı.

Pakistan'ın 3 milyar poundluk serveti ile en zengin ailelerinden olan Alshair ve Javed Fiyaz kardeşlerin süper lüks motoryatı 'Ecstasea', Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

500 BİN DOLARLIK YAKIT VE GIDA MADDESİ ALDILAR

Dün akşam saatlerinde geldiği Bodrum'da Yalıkacak Limanı'na demirleyen Ecstasea'ye toplam 500 bin dolarlık yakıt ve gıda maddesi ikmali yapıldı.

FİYAZ KARDEŞLER YATTA YOKTU

İngiltere'de lüks butik mağazalar zinciri, taşımacılık, inşaat, çelik ve demir ithalatı ile uğraştığı öğrenilen Fiyaz kardeşlerin yatta olmadığı belirtildi. Fiyaz Ailesi'nin yakınları olduğu öğrenilen yattaki misafirler, karaya çıkarak bir süre Yalıkavak'ta dolaştı.

200 MİLYON DOLARLIK YAT İLGİ ODAĞI OLDU

Mısır'dan İngiltere'ye giderken Türkiye'ye uğradığı öğrenilen Fiyaz kardeşlerin 200 milyon dolara Rus milyarder Roman Abramoviç'ten satın aldığı 86 metrelik süper lüks yat ilgi odağı oldu. 24 personeli bulunan yatın, bugün akşam veya sabah saatlerinde Bodrum'dan ayrılmasının beklendiği bildirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pakistan Bodrum Muğla Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

XboymobilWeb@haberler.com:

Hımmm tekneye uyuşturucu ismi vermiş malı nerden götürdüğü belli oldu

9
1
yanıtYanıtla
ADALETSİZ:

Bende Akşam Arabaya 30 Liralık Gaz Alayım Bari:(

9
0
yanıtYanıtla
kağanMobil-ANDROID:

Bot fiyati 200 milyon dolar alınan gıda ve yakıt 500 milyon dolar

2
5
yanıtYanıtla
Yaw. He he Mobil-IOS:

Bende. Eve. Elli. Liracık. Gazmı alsam

1
0
yanıtYanıtla
kimsenMobil-ANDROID:

DIKTADOR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title