Haberler

Geçen Yıl 5.4 Milyon TL Kazanan Sabri, 3.7 Milyon TL'ye İmza Attı

Güncelleme:

Galatasaray'dan geçtiğimiz sezon 5.4 milyon TL kazanan Sabri Sarıoğlu, yeni imzasında "feda" dedi, 1.7 milyon TL indirim yaptı.

Sabri Sarıoğlu da 'feda' dedi ve Galatasaray'da kaldı. Aylar önce alınan 'Sabri ile devam' kararı dün resmiyete döküldü ve imzalar atıldı. 1 yıllık sözleşmeye imza atan Sabri de aynı Hamit gibi 'feda' dedi.

GALATASARAY'DAN 5.4 MİLYON TL KAZANDI

Geçen yıl 1.6 milyon Euro (4.8 milyon TL) garanti ücret karşılığında oynayan Sabri bu sene 350 bin Euro'luk indirime gitti. Sabri Sarıoğlu 1 milyon 250 bin Euro karşılığında nikah tazeledi. Sabri'nin fedakarlığı 350 bin değil, 550 bin Euro (yaklaşık 1.7 milyon TL) oldu. Geçen yıl 43 maçta oynayan Reis, bu 600 bin TL'lik bonus ile G.Saray'dan 5.4 milyon TL garanti para kazandı. Sabri bu sezon maç başına da 'feda' dedi.

ASLAN KAZANAMAZSA O DA KAZANAMAZ

1 yıllık kontrata imza atan Sabri yaptığı önemli indirimin yanı sıra Galatasaray yönetimin isteği üzerine 'maç başı ücreti' sisteminden vazgeçti. Sabri'ye de G.Saray yönetimi Hamit ve Serdar Aziz de olduğu gibi puan başı uygulamasını kontratına dahil etti.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

19GS05:

lanet olsun yemin ediyom bu yaratık sabri beni maç izlemekten soğuttu. ya bıktım bu herifi görmekten. ufacık çocuktum bu vardı büyüdüm evrim geçirdim hala bu takımda. futbol magandası sosyal medya fenomeni gs nin marka değerine zarar veriyo. sabri idam edilsin

27
7
yanıtYanıtla
haha:

sakin ol şampiyon bu ramazanda :)

yanıt2
yanıt1
ANTİ SABRİ:

kurtulamadık şu maldan

26
5
yanıtYanıtla
DURSUN İSTİFA:

yüzsüz arsız ulan kimse seni istemiyo küfür mü yemek istiyon bunu bildiği halde gitmiyo . bunlan sözleşme uzatanında allah belasını versin.

14
9
yanıtYanıtla
GÖRMEMİŞİN PARASI OLMUŞ:

ARTIK KARISINA SÜPER HIZLI YENİ BİR ARABA DAHA ALABİLİR. . .

20
3
yanıtYanıtla
Deniz Demir:

Bu son GS haberidir okuduğum. Hiçbir maçını da izlemem bu döküntülerin. Bundan topçu mu olur la ?! Pöfff

15
6
yanıtYanıtla
keşke okumasaydım:

dudağım uçukladı

10
5
yanıtYanıtla
misafir:

Esi nin gozu aydin, simarikligini biraz daha artirabilir.

13
0
yanıtYanıtla
kahyaoğlu:

herkesi davet ediyorum gitmeyin maça çıkmayın tribüne seyretmeyin yayıncı kuruluşu protesto edin kırıp dökmeden yeter artık . . . . .

13
0
yanıtYanıtla
Türkiye:

Milyonlar ucusuyor, ama milyonluk oyun yok ortada. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title