Haberler

Gecekondu Bölgesinde Mıntıka Temizliği

Diyarbakır'da Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından 25 ekip ile birlikte Huzurevleri Mahallesi'nin gecekondu bölgesinde mıntıka temizliği yapıldı. Mıntıka temizliğinde ekipler, vatandaşlara çöpleri belirlenen saatlerin dışında dışarıya bırakılmaması yönünde uyarılarda bulundu.

"Temiz ve yaşanabilir kent" sloganıyla çalışmalarını yürüten Kayapınar Belediyesi, bazı mahallelerinin gecekondu bölgelerinde temizlik seferberliği başlattı. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç'ın talimatıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 25 ekip ile birlikte Huzurevleri Mahallesi'ndeki gecekondu bölgesinde mıntıka temizliği yapıldı. Temizlik araçlarının da kullandığı temizlik çalışmalarda ayrıca vatandaşların çöplerini belirlenen saatler dışında dışarıya bırakmamaları konusunda uyarıldı. Temizlik çalışmaları Peyas Köyü, Affet Evler, 500 Evler, TOKİ Memur-Sen ve TOKİ Yoksul grubunun bulunduğu bölgelerde haftada 2 kez yapılacak.

"Önceliğimiz yaşanabilir ve temiz bir ilçe"

Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Erdem, Kayapınar'da yeni dönemle birlikte temizliğe büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Yeni dönemde hem personel, hem de araç parkımızı geliştirdik. Her gün 265 kişilik ekip ve 27 araç ile İlçenin tüm sokak ve ana caddelerini temizliyoruz. Sokakların yanı sıra Huzurevleri, Peyas Köyü'nün gecekondu bölgeleri ile Affet Evler, 500 Evler, TOKİ Memur-Sen ve TOKİ Yoksul grubunun bulunduğu bölgeleri temizliğine başladık. Yaptığımız temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarımıza belediyemizce belirlenen saatlerinde dışında dışarıya çöp atmamaları konusunda uyarıda bulunuyoruz. Hedefimiz halkımızın yaşanılabilir ve temiz bir ilçede yaşamlarını sağlamaktır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Memur Sen Kayapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title