Haberler

Gece Hayatıyla Ünlü Tatil Beldesi +18 Film Yapımcılarının Hedefinde

Güncelleme:

İspanya'nın Majorca adasında çılgın gece hayatıyla yazları gündemden düşmeyen Magaluf, cinsel içerikli film yapımcılarının radarına girdi.

İngiliz The Mirror'ın haberine göre; cinsel içerikli film yapımcıları, yaz aylarını Magaluf'ta geçirecek İngiliz genç kızları hedefine aldı.

500 STERLİN TEKLİF EDİYORLAR

Habere göre; Hollandalı, Alman ve doğu Avrupalı yapımcılar, popüler barların dışında, kamera karşısında cinsel içerikli filmde boy göstermeleri karşılığında, kadınlara 500 sterlin (yaklaşık 2 bin lira) teklif ediyor.

Haberde yapımcılarının kadınları ikna etmek için görüntülerin yalnızca üyelik gerektiren yabancı sitelerde kullanılacağını söyledikleri de belirtildi.

Hatta Almanya merkezli bir internet sitesi, "Majorca'daki birinci sınıf cinsel içerikli yapımlar için güzel, genç ve doğal aktrisler aranıyor." ifadesinin kullanıldığı bir ilan yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (17)

Dayı:

teklif eden ahlaksız da şu görüntü mü ahlaklı

40
4
yanıtYanıtla
ıoı:

Dayı; nereye, nasıl baktığına bağlı senin ahlakın! Görmek istemesen görmezdin seni chakal

yanıt6
yanıt10
dayı:

harama bakıp helal mi diyeyim,

yanıt2
yanıt0
OIO:

IOI chakalı senin ilk baktığın görüntü o olmuştur zaten

yanıt3
yanıt1
IQ ne tükürem:

Yapılan araştırmalara göre zaten bakış açısı çok farklı değil bunun dine bağlılığıda yok . ABİcim Avrupa bakmıyor diyen ise heç araştırma yazısı okumamıştır . Erkeklerde göz hareketleri yani fiksasyon belli noktalarda yoğunlaşıyor . Kadın eğe r erkek ve kadın varsa önce hem cinsinin kıyafetlerini rekabetçi bir edayla süzüyor . He onlarda her şey fazlasıyla olduğu için çokta takımyorlar diebilrsin M hepsi bu

yanıt1
yanıt1
dayı:

ben senn konuştuğun dili bilmiyorum ılımlı islam diye bir kavram çıkardılar millet istediği şeyi kendine helalmiş gibi uyduruyor

yanıt0
yanıt0
vitrinde her şey varsa müşteri çok olur:

Bu görüntülere bakınca adamlar haklı. Böyle kadınlara da herhalde rahibe filmi teklif edilmez.

19
1
yanıtYanıtla
saha:

ne var onun bedeni onun vücudu onun ahlakı kim karışır

9
9
yanıtYanıtla
Haberdar:

Bu lokantada yemek yeniyor der gibi bir haber yapmışsınız. Bizde enayice açıp haberi sonuna kadar okuyoruz. Siz de böylece amacınıza ulaşmış oluyorsunuz. Sizi tebrik ederiz.

14
1
yanıtYanıtla
asd:

iyice cıvıttınız haberleri ya. . . bir daha olursa senide silecem haberler

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title