Haberler

Gece Eğlencesine Ücretsiz Konaklama Hizmeti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm sezonun sonuna gelinirken bazı restoranlar müşterilerine farklı alternatifler sunarak turizmin kış sezonunda da sürdürmeyi hedefliyor.

Dünyaca ünlü Kızkumun'un bulunduğu Orhaniye mahallesinde deniz ve doğa ile iç içe bulunan Cennet Marin Hotel Restorant, farklı bir uygulamaya imza attı. Restoran yönetimi turizm sezonunun sona ermesini fırsat bilerek fasıl geceleri düzenlemeye başladı. İlçe merkezine 25 kilometre olması dolayısıyla müşterilerine ücretsiz konaklama hizmeti sunan restoran da fasıl gecesine katılıp eğlenen müzikseverler bu uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

Firma yetkilisi Işıl Yıkılmaz, "Yol mesafesinin uzun olmasından dolayı müşterilerimizin güvenliğini tehlikeye atmamak ve turizmin sadece yaz mevsiminde değil kış sezonunda sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz konaklama uygulamamızı başlattık. Fasıl gecesinde eğlenen müşterilerimiz, gece yolculuğu yapmak yerine eşsiz doğa ve denize sıfır otelimizde efsane kızkumunu izleyerek değişik bir gece geçirmiş oluyorlar. Gün geçtikçe uygulamayı duyan ilçe merkezi ve diğer bölgelerden bir çok insan etkinliğimize katılmaya başladı. Olumlu tepkilerle müşteri portfeyimizi genişletmemiz bizleri oldukça mutlu ediyor. Ücretsiz konaklama uygulamasını kış süresince sürdürerek bölgeyi ölü sezonda da hareketli tutmaya çalışıyoruz.diye konuştu.

Cennet Marin,yaz sezonunda Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray gibi bir çok ünlü sanatçının da uğrak mekanları arasına girmeyi başardı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhaniye Marmaris Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title