Haberler

Gece Eğlendi Sabah İntihar Etti

Güncelleme:

Denizli'nin Buldan İlçesi'ndeki Büyük Vakıf Mesireliği'nin işletmeciliğini yapan Savaş Baştatlı'nın, üniversite eğitimi nedeniyle geç gitti askerden 3 ay önce terhis olan oğlu 30 yaşındaki İlhan Baştatlı, evlerinin bahçesinde kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.

Üç ay önce askerden gelerek, bir muhasebe bürosunda işe başlayan, Buldan Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümü mezunu İlhan Baştatlı, dün bir grup arkadaşıyla işletmeciliğini kendilerinin yaptığı Büyük Vakıf Mesireliği'nde mangal yapıp, eğlendi. Saat 02.30 kadar süren sohbetin ardından arkadaşlarını uğurlayan Baştatlı, sabah annesi Emine Baştatlı tarafından evlerinin arkasında kiraz ağacına iple asılı halde ölü bulundu.

"BİR SÜREDİR PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI"

Ailesinin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, bir süredir psikilojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Baştatlı'nın intihar ettiğini belirledi. Baştatlı'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından, "Elveda gençliğim elveda perde. Perdeler kapandı, ömür sahnemde. Vakit doldu artık bana müsade. Hakkını helal et, helal et usta" ve intiharından 10 saat önce de "Finallll....Mutlu ve huzur dolu sağlıklı günler...Hayırlı akşamlar.." yazılı paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Baştatlı'nın cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Buldan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

oğuz:

ay çok üzülddüm beaa:))::):

0
37
yanıtYanıtla
48nedim@mynet.com:

terbiyesiz herif oldu olacak bir de kahkaha at

yanıt0
yanıt0
krallmkkm@xx.con:

sen de geberirsen kopyala yapıştır yapacam yorumunu

yanıt0
yanıt0
GERÇEKLER:

İnsanlık ve dostluk kalmayınca kötü günün dostluğunu menfaat aldığı dünyada Allah rahmet eylesin dostluk kardeşlik bitmiş gerçekten sevgi sevdalar eskidendi insanlar bunnlarıda mahvettiler gözün kör olsun para herkes sana satıyor kendini Allah rahmet eylesin

30
0
yanıtYanıtla
CEKİ:

YAZIK BE DEĞİŞEN SİSTEMATİK DÜZEN İNSANLARI MAHVETTİ.ESKİDEN MENFAAT YOKTU HERKES EĞLENİRDİ ŞİMDİ HERKES CANI DERDİNE DÜŞMÜŞ O YÜZDEN İNSANLAR NE ÇEVRESİNDEKİ İNSANLARI GÖRÜYOR NE DE EĞLENMEYİ ROBOT GİBİ Bİ YAŞAM İNSANLARA ACI VERİYOR.BÖYLE HAYATIN BEN TA

14
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Siz ne yazdığınızın farkındamısınız Müslüman olduğunuzdan emin misiniz ? 1. ALLAHIN VERDİĞİ ''''CANI'''' KENDİN ALIYOSAN CEHENNNEMDEN HİÇBİR ŞEKİLDE ÇIKISIN YOK Bİ ZAHMET KURAN-I KERİM ACIP BAKIN ADAM KENDINI OLDURUYO VURUYO MEKANIN CENNET OLSUN HA GEL CENNET OLUR bısey bılmeden yazmanız yok mu adamı sinir ediyo !

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title