Haberler

Geç Kalan Gülben Ergen, Hayranlarından Özür Diledi

Güncelleme:

Bursa'da yeni albümünün tanıtımı için hayranlarıyla bir araya gelen Gülben Ergen, imza törenine 1 saat geç kalınca tek ayak üzerinde durarak hayranlarından özür diledi

Bursa'da, yeni çıkan albümünün tanıtımı için hayranlarıyla bir araya gelen Gülben Ergen, imza törenine 1 saat geç kaldı. Geç geldiği için hayranlarından özür dileyen Ergen, kendisini saatlerce bekleyen sevenlerine, 'Hadi cezalandırın beniö diyerek tek ayak üstünde durdu.

Yeni çıkan ' Kalbimi Koydumö isimli albümünün imza töreni için Anatolium alışveriş merkezine gelen Gülben Ergen, programına 1 saat kaldı. . Saat 15.00'da imza törenine katılması beklenen Ergen, saat 16.00'da hayranlarının karşısına çıktı. Geç geldiği için kendisini bekleyen sevenlerinden özür dileyen Ergen, 'Biliyorum geç kaldım. Çok beklediniz mi' Olacak şey değil ya. Haklısınız ya. Ne yapacağım şimdi, nasıl gönlünüzü alacağım? Hadi beni cezalandırın. Ne yapayım? Bakın tek ayak üzerinde duruyorumö diyerek kendisini bekleyenlerin gönlünü almaya çalıştı.

Ergen, yeni albümünü alan vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Nejat Bartu Güler ve Hakan Güler'le koyu bir sohbete giren Ergen, 'Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Beni saatlerce bekledikten sonra güler yüzle karşılamak benim için ayrı bir mutlulukturö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülben Ergen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title