Haberler

    Gebzespor Taraftarları Canlı Yayını Bastı

    Gebzespor taraftar grubu, istifa eden başkanı kararından döndürmek için canlı yayın bastı.

    Türkiye 3’üncü Ligi’nden düştükten sonra bir ara ortada kalan, daha sonra kulübün yönetimini devralan Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, dün sabah düzenlediği bir basın toplantısıyla istifasını açıkladı.

    Çakır, Gebzespor’un kapanmasına gönlü razı gelmediği için 21 Temmuz 2014 günü yapılan genel kurulla başkanlığa aday olduğunu ve yönetimi devraldıklarını belirterek, “2 haftalık bu süreçte yoğun bir çalışma sonucu, Gebzespor’u başarı ile temsil edecek bir takım kurduk. Ama sezon sonu, ligi istediğimiz yerde bitiremediğimiz için, şampiyonluk dışındaki tüm neticeler bizim için başarısızlıktır demiştim ve bunun neticesinde de bugün Gebzespor Kulüp Başkanlığı’ndan istifa ediyorum” diyerek istifasını açıkladı.

    Sabah istifasını açıklayan İlker Çakır, dün akşam da Darıca’da faaliyet gösteren ve internet üzerinden yayın yapan Batı Yakası TV’nin canlı olarak gerçekleştirdiği programa katılarak istifasını nedenlerini açıkladı. Ancak Çakır istifa gerekçelerini açıkladığı sırada, 100’e yakın Gebzespor’un eski Çarşı taraftar grubu, meşaleler yakarak Batı Yakası TV’nin bulunduğu binaya geldi. Taraftarlar "Kırma bizi başkan, kırma bizi" tezahüratı yaptı.

    Başkan 2 hafta süre istedi


    30’a yakın taraftar da canlı yayında stüdyonun içerisine girerek program sunucusu İrfan Yormaz’ı ve diğer sunucuyu dışarı çıkartıp programa kendileri devam etti. Taraftarlar yayın sırasında İlken Çakır’ı istifasından vazgeçirmeye çalıştı. Çakır da taraftardan 2 haftalık düşünme süresi istedi.

    Sunucu İrfan Yormaz ise yayından sonra, “Gebzesporlu taraftarlardan yaklaşık 30 kişi, canlı yayına girdi. Böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyorum. Hala şoktayım. Korkmadım diyemem. Taraftarlar yayını terk etmemi istedi. Ben de yayını terk ettim” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gebzespor Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title