Haberler

Gebze Sünnet Şölenine Davet Var

Gebze Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni, bu yıl 20 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

Gebze Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni, bu yıl 20 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

Her yıl ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet ettirildiği organizasyon için Gebze Kent Meydanı'nda şölen düzenlenecek. Saat 14.00'da Gebze Kent Meydanı'nda başlayacak olan etkinlikte sihirbaz, jonklör, uzun bacak, Nasrettin Hoca, palyaço ve Keloğlan gösterileriyle eğlenecek. Sünnet şöleninde, ilçe protokolünün katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Kent meydanından başlayacak olan kortej yürüyüşü, Bağdat Caddesi üzerinden Mehmet Akif Ersoy Camii'nde sona erecek. Mehmet Akif Ersoy Camii'ndeki Mevlid-i Şerif'te Kur'an-ı Kerim güzel okuma 2013 yılı birincisi Yaşar Çuhadar, İmam Hatipler arası 2014 yılı birincisi Muhammed Cevat Karabıyık ve diğer hafızlar Kur'an tilaveti okuyacak. Etkinlik, Cuma namazı ve ikramların ardından sona erecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Nasreddin Hoca Şölen Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title