Haberler

Gebze Güllüce: Biz Bu Ülkeyi Budattırmayacağız Churchill Amca

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye üzerinde operasyon yapıp 'budama' projeleri hazırlandığını ileri sürerek, "Biz bu ülkeyi budattırmayacağız Churchill amca" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye üzerinde operasyon yapıp 'budama' projeleri hazırlandığını ileri sürerek, "Biz bu ülkeyi budattırmayacağız Churchill amca" dedi. Partisinin Gebze ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıda konuşan Bakan Güllüce, Ak Parti'nin 9 kez seçim kazanmasının kelimelerle ifade edilemeyecek kadar muhteşem bir olay olduğunu, 7 Haziran seçimlerinden de büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi. Yaptıkları hizmetleri anlatırken Türkiye'nin yükselişinin engellenmek istendiğini ileri süren Güllüce, bu konuda batı ülkeleri ve özellikle İngiltere'ye yüklendi. İngiltere eski başbakanı Winston Churchill'in, "Türkler eğer yüksek refaha ulaşırlarsa cihangirleşir. O yüzden onlar uzadığı zaman budanması gerekiyor" dediğini anlatan Güllüce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi biz bunlara göre fazla uzadık. Bütün dünyada işbirlikçileri, içeride de bir kısmı dahil olmak üzere Türkiye üzerinde operasyon yapıp budama ile ilgili projeler düşünüyorlar. Ama siz diyorsunuz ki biz 7 Haziran'da öyle bir oy vereceğiz ki bu ülkeyi budattırmayacağız. Biz bu ülkeyi budattırmayacağız Churchill amca. 'Tanklarınızla, toplarınızla gelseniz' diye bir marş vardır. Biz de onlara diyoruz ki, bütün dünya bir araya gelin. Bütün oyunlarınızı, şeytanlıklarınızı, hilelerinizi ve iftiralarınızı yapın. Millet ve Allah bize yeter, diyoruz. Biz yine iktidar olacağız

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Güllüce Türkiye Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title