Haberler

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünden Kadınlara Pilates Eğitimi

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kadınlara pilates, çocuklara tekvando, badminton ve yüzme eğitimleri veriliyor.

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kadınlara pilates, çocuklara tekvando, badminton ve yüzme eğitimleri veriliyor.

Kocaeli'nin Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından sağlıklı yaşam için kadınlara pilates eğitimi verilirken, yaz tatili ile birlikte çocuklara Tekvanda, Badminton ve Yüzme eğitimleri veriliyor. Gebze Kapalı Spor Salonunda kadınlara özel spor aktiviteleri uzman antrenörler gözetiminde verilirken, çocuklara tekvando, badminton gibi eğitimler verilerek geleceğin sporcuları yetiştiriliyor.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun hizmete girmesiyle beraber Yüzme kursu kayıtlarında da yaz dönemi uygulamaları başladı. 5-15 yaş arası çocuklar için açılan kurs kayıtlarında özel fırsatlar hazırlandı. Servis imkanı ve özel sınıfların yanı sıra yüzücü lisansına da sahip olacak kursiyerler hafta içi veya hafta sonu kurs seçimlerini de yapabilecekler.

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından verilen kurslara ilginin yoğun olduğu öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gebze Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title