Haberler

Gebze'de Tis Görüşmeleri Başladı

Gebze Belediyesi'nde görevli işçileri yakından ilgilendiren toplu iş sözleşmesi için Yerel-Sen ve Hizmet İş Kocaeli Şube yöneticileriyle görüşmelere başladı.

Gebze Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmeleri başladı. Gebze Belediyesi bünyesindeki işçi kadrosunda çalışanları yakından ilgilendiren toplu iş sözleşmeleri hafta içerisinde başladı. Yerel-Sen ile Hizmet İş Sendikası arasında başlatılan toplu iş sözleşmesi görüşmelerine Yerel-Sen temsilcilerinin yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Orhan Sipahioğlu ve ilgili birim müdürleri de katıldı.

Görüşmelerin ilk oturumuna katılan Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, "Gebze Belediyesi, sendikal sözleşmelerde Kocaeli'de en iyi ve en kısa sürede anlaştığımız belediyeler içerisinde yer alıyor. İşçilerimize bu hakları bu zamana kadar tanıyan TİS'te kolaylık gösteren sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu sözleşme döneminde de en kısa sürede ve en makul şartlarda biter ve imzaları atarız. İşçimizin haklarını zamanında ödeyen, çalışma barışına ve işçilere önem, değer veren belediye başkanımıza bir kez daha teşekkürlerimiz sunar, görüşmelerimizin hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Toplu sözleşme görüşmelerinin hayırlara vesile olması temennilerini Yerel-Sen ve Hizmet İş sendikası yetkilileriyle paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, "İşçilerimizin ve tüm çalışanlarımızın alın teri kurumadan haklarını ödeme ve yerine getirmeye bugüne kadar özen gösterdik. Bugünden sonrada özen göstereceğiz. 2 yılın ardından bir toplu iş sözleşmesi görüşmeleri için Hizmet İş Sendikası ve Yerel-Sen temsilcilerimiz bir araya geldi.

2 yıl önce olduğu gibi bu sözleşme döneminde de en kısa sürede mutabakata varılarak imzaları atacağımıza inancım tamdır. Yerel-Sen ve Hizmet İş sendikamızın başkanları ve yöneticilerine sürece katkılarından ötürü bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. İşçi haklarını gözeterek en makul toplu iş sözleşmesini imzalayarak sonuca varacağız inşallah. Görüşmelerimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Adnan Köşker Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title