Haberler

Gebze'de, Minibüs ile Kamyon Arasında Kalan Otomobilde 2 Kişi Ağır Yaralandı 2-

Gebze'de, minibüs ile kamyon arasında kalan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde D-100 Karayolu'nun Anibal Kavşağ'ında bu akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında minibüs ile kamyon arasında kalan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı.

Gebze'de, minibüs ile kamyon arasında kalan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde D-100 Karayolu'nun Anibal Kavşağ'ında bu akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında minibüs ile kamyon arasında kalan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından, polis ile kazayı izlemeye gelen ve trafiği tehlikeye atan vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Polis vatandaşları kazanın olduğu bölgeden zorla uzaklaştırdı.

D-100 Karayolu'nun İstanbul istikametine meydana gelen kazada 41 BE 550 plakalı özel otomobl, önünde gitmekte olan 41 UG 450 plakalı şerit değiştirmesi nedeniyle frene basınca, arkadan gelmekte olan 41 P 2336 plakalı servis minibüsü bu araca çarptı. Kamyon ile minibüs arasında kalan otomobilde sıkışan 2 kişi yaralandı. Araçta sıkışanlar iki kişi olay yerine gelen kaza kırım ekipleri tarafından yaklaşık yarım saatlik çaba sonucu çıkarılırken, araçların depolarındaki akaryakın yola aktı.

Bu arada meraklılar da olay yerini doldurdu. Cep telefonları ile bu olayı görüntülemeye çalışan ve diğer şeritten akmakta olan trafiği de tehlikeye düşüren vatandaşlar arasında tartışmkalar yaşandı. Polis mekarlıları olay yerinden güçlükle uzaklaştırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title