Haberler

Gebze'de Gözaltına Alınan İşadamının Evinde Arama Yapıldı

Gebze'de gözaltına alınan işadamının evinde arama yapıldıKOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında işadamı B.Ö. gözaltına alınırken, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bulunan evinde arama yapıldı.

Gebze'de gözaltına alınan işadamının evinde arama yapıldı

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında işadamı B.Ö. gözaltına alınırken, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bulunan evinde arama yapıldı. B.Ö.'nün terör örgütü lideri Fethullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafı bulundu.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi Sultan Orhan Mahallesi'nde madeni yağlar satışı yapan işadamı B.Ö. gözaltına alındı. B.Ö.'nün Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınırken, Sakarya'nın Akyazı İlçesi Orta Mahalle'de bulunan evinde arama yapıldı. Polis ve jandarma ekipleri, B.Ö.'nün Fethullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafını, Gülen'in CD'leri ile çok sayıda Amerika Birleşik Devletleri'ne yapılmış uçak seyahatlerinin biletlerini buldu. Soruşturma devam ediyor.

F SERİLİ 1 DOLAR BULUNDU

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Beldibi Mahallesi'nde Hasan Çakmakçı, Mudurnu Deresi yanında 1 dolar buldu. Doları alan Hasan Çakmakçı, Kuzuluk Mahallesi'ndeki evine geldiğinde doların 'F' serisi ile başlaması üzerine tedirgin olarak jandarmayı aradı. Akyazı İlçe Jandarma ekipleri Hasan Çakmakçı'yı da alarak olay yerine gitti. Jandarma ekipleri olay yerindeki incelemelerinin ardından 'F' simgeli 1 doları alarak parmak izi incelemesi yaptı. Hasan Çakmakçı'nın ifadesi alınırken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Akyazı Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title