Haberler

Gebze Belediyesi Atık Toplama Hizmetini Genişletti

Gebze Belediyesi atık toplama hizmetini genişletti.


Mobilya atıkları ücretsiz olarak adresten alınıyor

Alo Moloz hattını (624 10 10) arayan Gebzelilerin çekyat, koltuk, masa, sandalye vb atıkları ekipler tarafından ücretsiz alınıyor. İri hacimli atıklar olarak adlandırılan bu tür malzemeler genellikle çöp konteynerlerine sığmadığı için vatandaşlar tarafından konteyner yanlarına bırakılıyordu. Hem hijyen hem de görsel kirlilik yaratan bu malzemeler artık belediye ekipleri tarafından ücretsiz alınıyor.

YENİ HİZMETE BÜYÜK İLGİ VAR

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre iri hacimli olarak adlandırılan bu atıkları toplama hizmetine başladıkları tarihten bu yana çok sayıda vatandaş Alo Moloz Hattını arayarak atıklarının alınmasını istedi. Alo Moloz hattına gelen telefonların hemen değerlendirildiğini ifade eden yetkililer, vatandaşların gösterdiği duyarlılıktan dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Yetkililer, iri hacimli atıklarını Alo Moloz hattını aramadan sokağa bırakanlar hakkında da yasal işlem yapılacağını belirterek vatandaşları uyardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title