Haberler

Gears Of War Ultimate Edition Silah Hatası

Kısa bir süre önce Xbox One kullanıcıları için piyasaya sürülen Gears of War Ultimate Edition'dan oldukça enteresan bir haber geldi.

gowremastered

Kısa bir süre önce Xbox One kullanıcıları için piyasaya sürülen Gears of War Ultimate Edition'dan oldukça enteresan bir haber geldi.

Ana oyunun Xbox One için yeniden düzenlenerek geliştirilmiş hali olan Gears of War Ultimate Edition'ın Xbox One kullanıcıları tarafından oldukça büyük bir ilgiyle karşılandı. Oyuncuya sunduğu aksiyonun ve adrenalinin yanında klasik haline gelmiş bir oyunun yeni nesil için başarılı bir şekilde geliştirilmesi elbette ki güzel bir haber. Fakat yapımın en önemli yönlerinden bir tanesi olan Çoklu Oyuncu modunda yaşanılan bir problem, son günlerde bazı kullanıcıları oldukça rahatsız etmekte.

Çevrimiçi oyunlarda karakterlerini kişiselleştiren oyuncular, bu esnada silahlarına da çeşitli görsel geliştirmeler yapabiliyor fakat bazı oyuncular bu geliştirmeleri oyun içerisinde maalesef göremiyor. EPIC Games tarafından bir süredir araştırılan bu problem henüz bir çözüme ulaşmış değil. Lakin eğer böyle bir problem yaşıyorsanız, emin olun tek başınıza değilsiniz. Konuyla ilgili, problemi gösteren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Gears of War Ultimate Edition Silah Hatası

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Xbox One Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title