Haberler

GD Holding, 2017 Yatırım Hedefini 10 Milyon TL'ye Yükseltti

Güncelleme:

Teknoloji ve girişimcilik alanında yaptığı yatırımlar ve yenilikçi iş modeliyle öne çıkan GD Holding, 2016 yılında yüzde 50 seviyesinde büyüdüğünü açıkladı.

GD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, "Geçen yıl bünyemizdeki girişimlere 5 milyon TL civarında yatırım yaptık ve yüzde 50 büyüdük. 2017 yılı hedefimiz 10 milyon TL yatırım yapmak ve büyümemizi sürdürerek istihdam yaratmaya devam etmek" dedi.

Girişimcilik alanında oluşturduğu vizyoner iş modeliyle dikkatleri üzerine çeken GD Holding, bünyesindeki tüm şirketlerle birlikte 2016 yılında yüzde 50 büyüdü. Bünyesindeki Eleman.net, Radix, TRCRM, Takım Takip, Serieleman.com, CrowdFON ve Dersverir.com gibi markalarla geniş bir alanda hizmet veren GD Holding, başta KOBİ'ler olmak üzere her büyüklükten şirkete değer katan çözümleriyle öne çıkıyor.

GD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, "Geçtiğimiz sene bünyemizdeki girişimlere 5 milyon TL civarında yatırım gerçekleştirdik ve büyümemizi iki yıl üst üste yüzde 50 seviyesinde korumayı başardık. Yatırımlarımızı ve büyümemizi bu yıl da sürdürerek istihdam yaratmaya devam edeceğiz. 2017 yılına 10 milyon TL yatırım hedefiyle başladık. Öte yandan yeni ve parlak girişimcileri desteklemeyi de sürdüreceğiz" dedi.

Gökhan Duyarlar, özellikle KOBİ'lerin herkes tarafından desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: "KOBİ'lere verimlilik ve maliyet avantajı sunan çözümlerimize 2016 yılının ikinci yarısı da dahil olmak üzere büyük ilgi var. Bu doğrultuda, tıpkı 2015 yılında olduğu gibi geçen yıl da yüzde 50 oranında büyüme başarısına ulaştık. 2017 yılı itibariyle hem yatırımlarımız hem de büyümemiz devam ediyor. Özellikle KOBİ'lere sunduğumuz çözümlerle faaliyet alanımızı genişletecek ve ülke ekonomisine değer katacağız, çünkü KOBİ'lerin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Türkiye'nin yüksek hedeflerine ulaşmasında başrolü KOBİ'ler oynayacaktır ve bu nedenle bizlerin görevi onlara özellikle güncel teknoloji alanında gerçek anlamda değer yaratan çözümler üreterek, maliyet ve rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olmaktır."

Gökhan Duyarlar, geliştirdikleri yenilikçi iş modeliyle girişimcileri desteklemeyi sürdüreceklerini de belirterek şöyle devam etti: "GD Holding olarak girişimcilerin yanındayız, çünkü girişimciliğin Türkiye açısından taşıdığı önemin farkındayız. İnternet girişimciliği alanında sahip olduğumuz bilgi birikimini inovatif girişimcilerle buluşturuyoruz. Sonuçta da kendine özgü ve bünyesinde ilkleri barındıran bir yapılanmaya sahip olan kuluçka merkezimizde hızlı büyüyen başarılı projeler ortaya çıkarıyoruz. Bu girişimler de GD Holding'in bünyesinde ve gerçek bir inovasyon ortamında faaliyetlerini genişletiyorlar."

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title