Haberler

Gazzeli Yaralıların Durumu

Sağlık Bakanlığı, Gazze’den getirilerek tedavi altına alınan yaralılardan Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Abdallah Gamal Abd Raboh tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı.

Sağlık Bakanlığı, Gazze'den getirilerek tedavi altına alınan yaralılardan Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Abdallah Gamal ABD Raboh tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Yoğun diplomatik çalışmalar neticesinde Gazze'den ülkeye getirilen toplam 25 yaralının 23'ünün tedavisine devam edildiği kaydedildi.

İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi tamamlanan yaralılardan 1'inin taburcu edildiği belirtilerek "Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Abdallah Gamal ABD Raboh tüm müdahalelere rağmen bugün saat 13.50'de maalesef hayatını kaybetmiştir" denildi.

Yaralıların son durumu şu şekilde:

"Ankara Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 16 yaralı bulunmaktadır. Yaralılardan 8'i ameliyat edilmiş, 7'sinin rutin takibi devam etmekte, 1'i ise yoğun bakım ünitesinde tedavi görmektedir.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2 yaralının tedavisi devam etmektedir.

İstanbul Pendik eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 2 yaralının rutin tedavileri ise sürmektedir.

Vefat eden Abdallah Gamal ABD Raboh'ın cenazesi ve refakatçisinin Gazze'ye nakli için gerekli girişimler başlatılmıştır." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığı Yenimahalle Gazze Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title