Haberler

Gazzeli Çocuklara Yardım İçin Fotoğraf Makinesini Sattı

Gazzeli çocuklara yardım için fotoğraf makinesini sattı Basın İlan Kurumu (BİK) Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, gazetecilik yaptığı dönemde Gazze'deki acıları fotoğrafladığı makinesini ve kullandığı ses kayıt cihazını satarak, yine bu bölgedeki çocuklar için harcanmak üzere bağışladı.

Gazzeli çocuklara yardım için fotoğraf makinesini sattı Basın İlan Kurumu (BİK) Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, gazetecilik yaptığı dönemde Gazze'deki acıları fotoğrafladığı makinesini ve kullandığı ses kayıt cihazını satarak, yine bu bölgedeki çocuklar için harcanmak üzere bağışladı.Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, yöneticilerinin Çalışkan'ın makinesi ve teybinin satılmasına öncülük ettiği Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğinde (AGD) düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, projenin sadece fiziki bir şey olmadığını söyledi.Sosyal sorumluluk, rutinin dışında hareket etme, ortak ve iyi bilinç oluşturma, dünyanın sessiz kaldığı bir konuda kentin ve dünyanın dikkatini merhamet, adalet, çocukların katledilmesine yöneltmenin de bir proje olduğunu vurgulayan Güner, makine ve teybi satın alan iş adamı İbrahim Alimoğlu'na teşekkür etti.Herkese, hayır ve hasenatta birleşme, bu tür işlere destek olma çağrısında bulunan Güner, "Böylesi bir organizasyona katkı sağlayan Müftü Bey'e, Belediye Başkanı'na, beraber çalıştığımız arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bu tür projelerine, faaliyetlerine katılmak bana güç veriyor" dedi.Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Çalışkan'ın uzun yıllar, nerede bir zulüm, vahşet varsa oraya insanlık adına gittiğini anlattı.AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte makine ve teybin satışını gerçekleştirmek istediklerini ancak hava koşulları nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini hatırlattı. Daha sonra ziyaret ettikleri iş adamları arasında en yüksek katkıyı Alimoğlu'nun verdiğini aktaran Abdioğulları, bu satıştan elde edilen paranın, İl Müftüsü Burhan İşliyen tarafından, Gazzelilere yardım çalışmalarında kullanılmak üzere oluşturulan hesaba ekleneceğini dile getirdi.Çalışkan, özellikle gazeteciler sayesinde Filistin konusunun unutulmayacağını belirterek, "Gazze'yi, Filistin'i unutmayan bir Cumhurbaşkanı, Başbakan, valiler, belediye başkanları, müftüler ve bu işlere gönül veren, para veren hayırseverler var. Böyle yöneticiler, hayırseverler oldukça bu yöndeki çalışmalar sürecektir" diye konuştu.Fotoğraf makinesi ve ses kayıt cihazını Gazzeli çocuklar yararına satın alan Alimoğlu, yardım faaliyetlerinde bir katkısının olmasını istediğini ifade etti. .

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Alimoğlu Selami Çalışkan Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title