Haberler

Gazozuna Maçımız Var" Projesi Tanıtıldı

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF), Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi tarafından "Sporla kötü alışkanlıklardan uzak dur" sloganıyla düzenlenen "Gazozuna maçımız var" projesinin tanıtımı yapıldı.

Güngören Belediyesi Şehrigül Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya (DUMESF) Başkanı Muzaffer Ilıcak, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Okul Müdürü Remzi İlhan ile Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ulvi Güveneroğlu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şakir Yücel Karaman, "Gazozuna maçımız var" hareketiyle bir farkındalık projesinin oluşturulduğunu belirterek, "Burada amaçlanan şey, uyuşturucuyla mücadeleye dikkati çekmek. Biz bu konuda her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bu proje, iyi bir zamana denk geldi. Yeni yasayla beraber insanları hem bilgilendirmek hem de dikkatleri o yöne çekmek açısından da önemli bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah proje başarılı olacak" diye konuştu.

Muzaffer Ilıcak ise yaklaşık 12 yıldır uyuşturucuyla kavgalarının sürdüğünü kaydetti. Ilıcak, "Bu, çok yeni ve Türkiye'de ilk defa yapılan bir proje. Gelecek nesiller için en büyük tehlike olan uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara karşı bir kenetlenme oluştu. Yarınki maçın yanı sıra önümüzdeki dönemde farklı projelere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Uyuşturucuyla mücadele konusunda okullarla işbirliği içinde olduklarını anlatan Yusuf Kahraman da "Bu konunun gündeme gerekli ve yeterince gelmesi, bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

Önemli bir organizasyonda yer aldığı için son derece mutlu olduğunu vurgulayan Ulvi Güveneroğlu ise "Biz eski sporcular olarak bu önemli projeye elimizden gelen tüm desteği verip bu organizasyonların devamında da bulunacağımızı belirtmek istiyoruz. Yeni neslin çok daha sağlıklı bir şekilde geleceğe bakabilmeleri adına bu konuda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Sosyal ve sportif faaliyetlerle öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını dile getiren Remzi İlhan da öğrencilerin örnek sporcuları rol model alarak hayatlarında spora yer vermelerini sağlamak istediklerini anlattı.

İlhan, "Biliyoruz ki, kötü alışkanlıklarla mücadeledeki tek yol, sosyal ve sportif faaliyetlerdir. Biz de böyle bir organizasyonu yaparak bir farkındalık yaratmak, bir sosyal sorumluluk projesi oluşturmak ve bununla birlikte örnek olmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında eski milli futbolcuların yanı sıra spor dünyasının önde gelen isimlerinin de katılımıyla oynanacak sembolik futbol maçı, yarın Best Spor Tesisleri'nde yapılacak.

Kaynak: AA / Spor

Milli Eğitim Müdürlüğü Şakir Yücel Karaman Muzaffer Ilıcak Güngören Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title