Haberler

Gazoz, Gevrek Bahane Dostluk Şahane

Güncelleme:

Bornova'nın en eski okullarından biri olan Suphi Koyuncuoğlu Lisesi mezunları okul bahçesinde düzenlenen geleneksel 'Gazoz Gevrek Günü'nde buluştu.

Bornova'nın ünlü lisesinin mezunları buluştu Bu yıl dokuzuncusu yapılan etkinliğe Lise'nin mezunlarından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı

Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen 'Gazoz Gevrek Günü' her kuşaktan öğrenci ve öğretmeni bir araya getirdi. Etkinlikte gevrekle beraber, okul adına amblemli olarak özel üretilen gazozlar dağıtıldı. Kendisi gibi Suphi Koyuncuoğlu mezunu olan eşi Hikmet Atila ve çocuklarıyla birlikte etkinliğe katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 'SKL Hatırası' yazısının altında diğer mezunlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Biz büyük bir aileyiz

Eski arkadaşlarını ve öğretmenlerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Atila, 'Ben ve ailem burada okuduk. Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nin benim için büyük önemi var. Bizler hep birlikte büyük bir aileyiz' dedi. İçlerinden birinin belediye başkanı olmasının gurur verici olduğunu söyleyen SKL Mezunlar Derneği Başkanı Altan Altın, 'Dünenlediğimiz etkinlikte bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz' dedi.

'Gazoz Gevrek Günü' kapsamında okul futbol takımının ilk yıllardan bu güne kadar olan eski formaları mezunlara hediye edildi. Ayrıca okulun eski öğretmenlerinden olan şair Sümru Yılmaz 'Yağmur Gözlüm' adlı kitabını imzaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Suphi Koyuncuoğlu Olgun Atila Bornova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title