Haberler

Gaziosmanpaşalılar Hıdrellezi Alişan Konseriyle Kutladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Hıdrellez Şenlikleri kapsamında düzenlenen Alişan konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Hıdrellez Şenlikleri kapsamında düzenlenen Alişan konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hıdrellez Şenlikleri kapsamında Roman Derneklerin desteğiyle Hükümet Konağı önünde sanatçı Alişan konseri düzenledi. Konser öncesi programa katılan birçok grup sırayla sahne alarak performanslarını sergiledi. Konsere Gaziosmanpaşa halkı ise yoğun ilgi gösterdi.

Konser alanına gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya vatandaşlar sevgi selinde bulunarak bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. Şenlikte sahneye çıkan ünlü sanatçı Alişan ise şarkılarını seslendirmeye başlamadan önce yaptığı konuşmada, "Cennet Mahallesi dizisinin komiseri efsane oyuncu ağabeyimiz Zeki Alasya bu gün maalesef vefat etti. Onun için hepinizden bir Fatiha okumanızı istiyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun" diye üzüntülerini dile getirdi.

"GOP'DA HEMŞERİLERİMİZLE HIDRELLEZİ KUTLAYALIM İSTEDİK"

Baharın geldiğini gösteren Hıdrellez Şenliklerini Alişan konseriyle kutladıklarını söyleyen Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta, "Bahar mevsimi geldiği zaman insanların heyecanları ve coşkusu artıyor. İstedik ki bolluğun, bereketin, hoşgörünün, sevginin ve paylaşmanın sembolü olarak kutlanan Hidrellez şenliklerini Gaziosmanpaşa'da yaşayan hemşerilerimizle birlikte kutlayalım. Tabi burada halkımızın özellikle kıt imkanlarla bir arada bulunması oldukça zor. Bizim Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak sosyal alanlarımız spor alanlarımız yok ama bu güzel mekanda halkımızın büyük bir kısmıyla bu mutluluğu paylaşmak ve eğlenmek adına burada gençlerimizle bir arada olmayı istedik" diye konuştu.

"HALKIMIZIN EĞLENMESİ BİZİM DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZI SAĞLIYOR"

Gaziosmanpaşa halkının eğlenmesi ve mutlu olması bizim çalışmamıza büyük katkı sağlıyor diyen Usta, "Burada sahne alan sanatçılarımız eğleniyor, gençlerimizi coşturuyor. Konser sonrası geleneksel olarak yaptığımız ateşimizi yakıp bu geleneğimizi yerine getirmiş olacağız. Yaptığımız bu programda hemşerilerimizin özellikle de halkımızın mutlu olması bizi heyecanlandırıyor. Binlerce kardeşim bu güzel mutlu anı yaşamaya gelmişler bize bu durum daha çok çalışma imkanı veriyor. Onlarla birada olmak ve onların mutlu olduğunu görmek kuşkusuz bizim çok daha fazla hizmet yapmamızı sağlıyor. Ben buradan bütün halkıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konser sonunda sahnenin önünde yakılan hıdrellez ateşinin üzerinden atlamak isteyen bazı vatandaşlar izdihama neden oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Hıdrellez Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title