Haberler

Gaziosmanpaşalı Bilgi Evi Öğrencileri Mezun Oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne bağlı Bilgi Evleri’nde kurs gören öğrenciler eğitimlerinin son gününde hazırladıkları gösterilerini Gaziosmanpaşalıların beğenisine sundu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bağlı Bilgi Evleri'nde kurs gören öğrenciler eğitimlerinin son gününde hazırladıkları gösterilerini Gaziosmanpaşalıların beğenisine sundu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından açılan Bilgi Evleri'nde kurs gören öğrenciler eğitimlerini tamamladı. Gaziosmanpaşa'da eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için sertifika programı düzenlendi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, öğrenciler şarkılar söyleyip tiyatro oyunları sergiledi. Ailelerin yoğun katılım gösterdiği kapanış programında öğrenciler sertifikalarını da Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın elinden aldı.

Gecede öğrencilerin gösterilerini izleyen Başkan Usta, duyduğu heyecanı ifade ederek, "Birliğin beraberliğin çalışmanın eğitimin ve bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım bir yıl içerisinde hem sizleri hem de çocuklarınızı mutlu etmişizdir. Bilgi Evleri'ni bu seneye faaliyete geçirdik. 5 tane Bilgi Evimiz şu anda faal durumdadır. Yoğun bir talep olduğu için mahallede, talepleri karşılayamıyoruz. Ama hedefimiz bu senede inşallah bilgi evlerinin sayısını arttırarak çok daha iyi disipline edilmiş, farklı eğitimleri de içine alacak şekilde bilgi evlerinde sizlerin çocuklarına hizmet vermektir. Şu andaki bilgi evlerimizde daha çok eğitim ağırlıklı derslerle ilgili destek alıyorsunuzdur ama bunun yanında okulda evde ve başka yerde alamadığınız birçok bilgiyi de burada sizlerle paylaşıyoruz. Hem kültüre anlamda hem de sanatsal faaliyetlerde hem de bizim önemsediğimiz milli ve manevi değerlerimizin yaşamamız gereken değerlerimizin paylaşılmasını ve sizlerin çocuklarına öğretilmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Bilgi Evleri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title