Haberler

Gaziosmanpaşa'ya Modern Nikah Salonu

Gaziosmanpaşa’da yenilenen modern nikah salonu hizmete açıldı.

Gaziosmanpaşa'da yenilenen modern nikah salonu hizmete açıldı. Salonun açılışını yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilk nikahı kıydı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Nikah Salonu, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra tadilata alınarak yenilendi. Yerel seçimlerden sonra ilk iş olarak nikah salonunun yenilenmesini gerçekleştirilen Başkan Hasan Tahsin Usta salonun açılışını da kendisi yaptı. Açılışın ardından Kırmızı ve Küçük ailelerinin nikah akdini gerçekleştiren Başkan Usta, çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

En güzel mekanları vatandaşlara sunduklarını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Baktığımız zaman Gaziosmanpaşa'ya yakışmayan bir nikah salonumuz olduğunu gördük. İlk başlattığımız proje burası olsun dedik. Nikah salonumuzun 500 bin Gaziosmanpaşalıya hizmet verecek bir mekan olmadığı için mevcut şartları zorlayarak burasının iyileştirilmesi projesini başlatmış olduk. Öncelikle bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title