Haberler

Gaziosmanpaşa'da Vatandaşlara İkramlı Vergi Affı

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlara düzenlediği kokteylle çeşitli ikramlarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlara düzenlediği kokteylle çeşitli ikramlarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 6552 sayılı kanunla bazı alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için çeşitli ikramlarda bulunuyor. Borçlarını ödemek için gelen vatandaşlara, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın da katıldığı bir kokteylle çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Vergi affı dolayısıyla vatandaşların zaman zaman sıkıntılarla karşılaştığını belirten Başkan Usta, "Belediyemize ödemesi gereken emlak ve çevre temizlik vergi borçlarının yapılandırılması vatandaşlarımız için önemli bir fırsat. Yasayla birlikte gecikmeli faizleri silindi. Ayrıca 6 aydan 18 aya kadar taksitlendirme yapabilme imkanı sağlandı. Bu işlemler için gelen vatandaşımızın işlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için yoğun bir mesai veriyoruz. Bu arada yoğun kalabalık nedeniyle sıra bekleyen vatandaşlarımızı da ikramda bulunarak, onlara farklı bir hizmet sunmayı amaçladık" dedi.

Vergi borçlarının yapılandırılması için sürenin 1 ay uzatıldığını belirten Başkan Usta, belediye olarak vatandaşlara yönelik ikramlarının süreceğini ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title