Haberler

Gaziosmanpaşa'da Sağlık İçin Bisiklet Turu Havadan Görüntülendi

Gaziosmanpaşa'da sağlık için bisiklet turu havadan görüntülendi Sağlık için pedal çeviriyoruz "Gaziosmanpaşa 2. bisiklet şenliği" gerçekleştirildi İSTANBUL - Gaziosmanpaşa 2.Bisiklet Şenliğinde yüzlerce kişinin katılımıyla sağlık için pedal çevrildi.

Gaziosmanpaşa'da sağlık için bisiklet turu havadan görüntülendi

Sağlık için pedal çeviriyoruz "Gaziosmanpaşa 2. bisiklet şenliği" gerçekleştirildi İSTANBUL - Gaziosmanpaşa 2.Bisiklet Şenliğinde yüzlerce kişinin katılımıyla sağlık için pedal çevrildi. Hem sağlık, hem de çevre bilinci oluşturmayı amaçlayan etkinlik sonunda parkuru tamamlayanlar arasından 3 kişiye çekilişle bisiklet hediye edildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ilçede yapılan bisiklet yollarının daha aktif kullanılmasını sağlamak, bisiklet kullanımını teşvik etmek ve trafikte bisiklet sürücülerine saygıyı arttırmak amacıyla yapılan etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan başlayan 15 kilometrelik parkurun Gaziosmanpaşa Belediye bahçesinde son buldu. Şenliğe katılacak tüm bisiklet severlere günün anısına madalya verildi.

Bisiklet şenliğinin önemini anlatan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Bisiklet kullanma kültürünü geliştirmek, yaygınlaştırmak; gençlerimizi, kadınlarımızı, yaşlılarımızı bisiklet kullanmaya teşvik etmek etmeyi amaçlıyorduk. Yaklaşık 400'ün üzerinde insan iştirak etti. İlçemizde bir saate aşkın bir sürede duraklama, parkur bünyesinde mola verildi. Sonra tekrar meydana gelindi. Buradaki amaç bence hasıl olmuştur. Yani bizim bisiklet sürme ve yarış yapma amaçlanmıyordu burada. Bisiklet kullanabilme alışkanlığını herkesle paylaşmayı amaçlıyorduk. Biz bisiklet kullanmayı vatandaşlarımıza teşvik etmeyi amaçlıyorduk. Gerçekten o manada iyi netice verdiğini düşünüyorum. Bunu daha sık yapmamamız gerektiğini burada bir kez daha müşahede etmekte bulunmak bizi sevindirdi. Bisiklet yolları talepleri oldukça fazla ama biz mevcut şartlarda, mevcut imkanları bisiklet kullananlara açmamız suretiyle bunu kolaylaştırabiliriz. Periyodik olarak da mümkün mertebe boş bulduğumuz alanlara bisiklet yolları yapmak suretiyle de bu imkanları genişletebiliriz" ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda çekilişle üç kişiye bisiklet hediye edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Genel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title