Haberler

Gaziosmanpaşa'da Esrarengiz Kayboluş

ÇOCUK YAŞTAKİ 3 KIZDAN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR.

ÇOCUK YAŞTAKİ 3 KIZDAN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR.

Aynı mahallede yaşayan 14 yaşındaki 3 arkadaşı bulmak için hem aileleri hem mahalleli seferber oldu ama ortada, nereden geldiği, kimin yazdığı bilinmeyen tek bir telefon mesajından başka bir iz yok.

Haber / Kamera: İhsan YALÇIN - Akın ÇELİKTAŞ, İstanbul DHA

Gaziosmanpaşa'da 14 yaşındaki 3 kız arkadaş, geçtiğimiz çarşamba günü evlerinden çıktı ve bir daha da geri dönmedi.

Çocuklarından 3 gündür haber alamayan gözüyaşlı aileler kızlarının biran evvel bulunmasını istiyor.

AYNI MAHALLEDE YAŞIYORLAR

Çocukluk arkadaşları 14 yaşındaki Gülizar Dutçu, Petek Civelek ve Çağla Kesebir... Ailelerin anlattığına göre 3 arkadaş 16 Kasım Çarşamba günü saat 16.00 sıralarında evlerinden çıkıp birbirleriyle buluştu. Bu, ailelerinin onları son görüşü oldu. 3'ü de sırra kadem bastı. 3 gündür 3'ünden de haber alınamıyor. Bunun üzerine aileler durumu polise bildirdi. Mahalle sakinleri de ailelere destek verdi, çocukları bulmak için ellerinden gelen yaptı ama bugüne kadar izlerine rastlanılamadı.

"BİRİLERİ KIZIMI KANDIRDI"

3 gündür gözüyaşlı şekilde kızı Gülizar'ı ve arkadaşlarını arayan anne Sevinç Dutçu, "Kızım ve 2 arkadaşı 3 gün önce buluşup ortadan kayboldu. Kızımın telefonundan dün bana 'Anne biz iyiyiz, bizi merak etmeyin, üzülmeyin 3 kız' diye bir mesaj geldi. Benim çocuğum mahallemizden ayrılmaz. Kızımın aklına girdiler, kafasını doldurdular. Birileri kızımı kandırdı. Kızım kayıp nerede olduğunu da bilmiyoruz. En son Arnavutköy'de kızların görüldüğüne dair duyum aldık" dedi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE KIZLARINA SESLENDİLER

Anne Dutçu daha sonra kızı Gülizar'a şu sözlerle seslendi: "Kızım yok gerçekten hayat yok. Evde çok mutsuzuz. Ne olur geri gel kızım. Sensiz olmuyor annem."

3 ailenin de perişan halde olduğunu belirten Petek Civelek'in annesi Aliye Civelek, "Merak içindeyiz. Polis ve bizler arıyoruz; fakat daha kendilerine ulaşamadık. 3'ünün de en kısa zamanda sağ salim bulunmasını istiyoruz. Ne olursun annecim gel, evimizin tadı tuzu kaçtı. " ifadesini kullandı. Çağla Kesebir'in babası Kadir Kesebir de gözyaşları içinde kızına seslenip eve geri dönmesi çağrısında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title