Haberler

Gaziosmanpaşa'da Esrarengiz Kayboluş;3 Kız Arkadaş Aranıyor

Gaziosmanpaşa'da 14 yaşındaki 3 kız arkadaş, geçtiğimiz çarşamba günü evlerinden çıktı ve bir daha da geri dönmedi.

Gaziosmanpaşa'da 14 yaşındaki 3 kız arkadaş, geçtiğimiz çarşamba günü evlerinden çıktı ve bir daha da geri dönmedi.

Çocuklarından 3 gündür haber alamayan gözüyaşlı aileler kızlarının biran evvel bulunmasını istiyor.

AYNI MAHALLEDE YAŞIYORLAR

Çocukluk arkadaşları 14 yaşındaki Gülizar Dutçu, Petek Civelek ve Çağla Kesebir... Ailelerin anlattığına göre 3 arkadaş 16 Kasım Çarşamba günü saat 16.00 sıralarında evlerinden çıkıp birbirleriyle buluştu. Bu, ailelerinin onları son görüşü oldu. 3'ü de sırra kadem bastı. 3 gündür 3'ünden de haber alınamıyor. Bunun üzerine aileler durumu polise bildirdi. Mahalle sakinleri de ailelere destek verdi, çocukları bulmak için ellerinden gelen yaptı ama bugüne kadar izlerine rastlanılamadı.

"BİRİLERİ KIZIMI KANDIRDI"

3 gündür gözüyaşlı şekilde kızı Gülizar'ı ve arkadaşlarını arayan anne Sevinç Dutçu, "Kızım ve 2 arkadaşı 3 gün önce buluşup ortadan kayboldu. Kızımın telefonundan dün bana 'Anne biz iyiyiz, bizi merak etmeyin, üzülmeyin 3 kız' diye bir mesaj geldi. Benim çocuğum mahallemizden ayrılmaz. Kızımın aklına girdiler, kafasını doldurdular. Birileri kızımı kandırdı. Kızım kayıp nerede olduğunu da bilmiyoruz. En son Arnavutköy'de kızların görüldüğüne dair duyum aldık" dedi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE KIZLARINA SESLENDİLER

Anne Dutçu daha sonra kızı Gülizar'a şu sözlerle seslendi: "Kızım yok gerçekten hayat yok. Evde çok mutsuzuz. Ne olur geri gel kızım. Sensiz olmuyor annem."

3 ailenin de perişan halde olduğunu belirten Petek Civelek'in annesi Aliye Civelek, "Merak içindeyiz. Polis ve bizler arıyoruz; fakat daha kendilerine ulaşamadık. 3'ünün de en kısa zamanda sağ salim bulunmasını istiyoruz. Ne olursun annecim gel, evimizin tadı tuzu kaçtı. " ifadesini kullandı. Çağla Kesebir'in babası Kadir Kesebir de gözyaşları içinde kızına seslenip eve geri dönmesi çağrısında bulundu.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title