Haberler

Gaziosmanpaşa'da Düğün Dernek'le Kahkaha Tufanı Kopacak

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Açıkhava Sinema Günleri’nde kahkaha tufanı koparan, gişe rekortmeni ‘Düğün Dernek’ filminin gösterimi yapılacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Açıkhava Sinema Günleri'nde kahkaha tufanı koparan, gişe rekortmeni 'Düğün Dernek' filminin gösterimi yapılacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Açıkhava Sinema Günleri'nde son zamanların en neşeli filmi "Düğün Dernek" filmi vatandaşlarla buluşacak. 15-22 Eylül 2014 tarihleri arasında Gaziosmanpaşa'nın 16 mahallesinde gerçekleştirilecek olan Açıkhava Sinema Günleri'nde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta vatandaşlarla birlikte film seyredecek. Etkinlik sırasında ücretsiz gazoz ve patlamış mısır da ikram edilecek. Bunun yanı sıra film gösterimleri öncesi çocuklara yönelik olarak animasyon gösterileri sahnelenecek.

Başkan Usta, açıkhavada film seyretmenin keyfini Gaziosmanpaşalılarla birlikte yaşayacaklarını belirterek, "Eskiden İstanbul'un birçok yerinde açıkhava sinemaları kurulur, insanlarımız orada hep birlikte eğlenceli dakikalar geçirirdi. Açıkhava da sinema seyretmenin ayrı bir tadı, zevki var. Şimdi bu tadı Gaziosmanpaşalılarla birlikte yeniden tatmak için Açıkhava Sinema Günleri'ni organize ettik. Son zamanların en neşeli, eğlenceli filmlerinden biri olan Düğün Dernek'i izleyerek halkımızla birlikte güzel vakit geçireceğimize inanıyorum." diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title