Haberler

Gaziosmanpaşa'da Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Gaziosmanpaşa halkı, darbe girişimcilerini protesto ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla gerçekleştirdikleri vatan ve demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa halkı, darbe girişimcilerini protesto ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla gerçekleştirdikleri vatan ve demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa halkı, TSK içinde yuvalanmış FETÖ mensubu cuntacılar tarafından gerçekleştirilmek istenen darbeye karşı Gaziosmanpaşa ve Küçükköy meydanlarında biraraya gelerek tek ses ve tek yürek olarak protestolarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla meydanları yoğun bir şekilde dolduran Gaziosmanpaşalılar, sloganlarla darbe girişimini lanetliyor. Vatandaşların protesto gösterilerini gerçekleştirdiği Gaziosmanpaşa Meydanı'na ise şehitlerin adının yer aldığı bir anıt yerleştirildi.

Gaziosmanpaşa halkının bu protestolarına AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile sanatçılar Ermiş ve İkbal Gürpınar da eşlik etti. Emre Ermiş ve İkbal Gürpınar, darbecileri protesto eden vatandaşlarla birlikte şiirler okuyarak yaşanan duygusal anlara ortak oldu.

Başkan Usta, vatandaşlara hitap ederek Türkiye'de halkın tüm dünya ülkelerine örnek olacak mücadele sergilediğini söyledi. Darbe girişimine karşı verilen mücadelenin dünya demokrasi tarihine altın harflerle yazıldığını kaydeden Başkan Usta, "Vatanımızı savunana, milli iradeye sahip çıkan halkımız tanklara, uçaklara, helikopterlere, silahlara karşı göğsünü siper etmiştir. Dünyanın hiçbir yerinde böylesine şanlı bir direniş görülmemiştir. Tıpkı atalarımız gibi mermilere, toplara, tüfeklere karşı göğsünü siper eden bu kahraman halk her türlü övgüyü hak etmektedir. Gösterilen bu şanlı direnişle ülkemizi çok daha güzel günler beklemektedir. Bu vatan hainlerinin saldırısında hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır" diye konuştu.

Sabah saatlerine kadar devam eden protestalara katılan vatandaşlara ise Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından çorba, ekmek ve su dağıtıldı.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Tahsin Usta İstanbul Küçükköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title