Haberler

Gaziosmanpaşa'da Bir Kıraathane Önünde Ses Bombası Patladı

Gaziosmanpaşa’da bir kıraathane önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı.

Gaziosmanpaşa'da bir kıraathane önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Patlama nedeniyle çevredeki vatandaşlar panik yaşarken olayda yaralanan olmadı.

Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi 551. Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak üzerinde bulunan bir kıraathane önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Patlama nedeniyle çevredeki binaların camları kırılırken olayda yaralanan olmadı.

Meydana gelen patlama nedeniyle evinin camları zarar gören Tacettin Karaduman isimli vatandaş," Mahallenin içinde bu kahvehanenin ne işi var. Ailemizle geliyoruz evimize giremiyoruz. Müsaade isteyerek evimize girebiliyoruz. Burası Teksas olmuş. Çocuklarım tam camın önünde uyuyordu. Bir anda tüm camlar çocuklarımın üzerine yıkılıyor. Çocuklarıma bir şey olsa bunun hesabını kim verecek. Bunun sorumlusu kim olacak. Bir bakıyoruz üzerimize kurşunlar yağıyor. Ben yatıyordum o esnada. Çocuğum geldi, baba patlama oldu dedi. Koşarak dışarı çıktım, bir baktım bütün camlarımız yere inmişi. Ne diyeceğimi bilemiyorum şuanda" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Patlamanın meydana geldiği kıraathanenin geçtiğimiz günlerde kurşunlandığı öğrenildi. Kepenkler üzerinde kurşun izleri görüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayı gerçekleştiren kişiler üzerinde çalışma başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title