Haberler

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Ygs Öncesi Öğrencilere Çay ve Simit İkramı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede Yüksek Öğretim Sınavı’na (YGS) girecek olan öğrencilere sınav öncesi çay, meyve suyu, su ve simit ikram etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede Yüksek Öğretim Sınavı'na (YGS) girecek olan öğrencilere sınav öncesi çay, meyve suyu, su ve simit ikram etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede Yüksek Öğretim Sınavı'na (YGS) giren adayları unutmadı. Belediye ekipleri ilçedeki okullarda sınava girecek öğrencilere çay, meyve suyu, su ve simit ikramında bulundu. İlçenin farklı noktalarında bulunan 34 okulda kurulan stantlarda öğrenciler ve aileler sınav öncesi çay ve meyve suyu içerek, simit yedi. Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulu'nda sınava giren adaylar ve aileleri Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne ikramlarından dolayı teşekkür etti.

Vatandaşlara simit ve çay dağıtarak onlarla sohbet eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise kendi kızının da bugün YGS sınavına girdiğini belirterek, Türkiye'de artık üniversite okuma imkanlarının çok arttığını söyledi. Kız ya da erkek herkesin okuması gerektiğini söyleyen Başkan Usta, daha dinamik bir nüfus için üniversite eğitiminin gerekli olduğunu ifade etti. Vatandaşlarla sohbetinde sınava giren çocukları için nasıl bir dua ettiklerini de soran Başkan Usta, "İnşallah bütün çocuklarımız sınavı kazanır. Türkiye'de üniversite okuma imkanları artık çok arttı. Şimdi üniversiteye gidememek zor. Her yerde üniversite açıldı. Daha gelişmiş ve dinamik bir Türkiye için çocuklarımızın, gençlerimizin okuması gerekiyor. Ben sınava giren bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

ÖĞRENCİLER, SINAV ÖNCESİ KAHVALTI YAPTI

Kızının YGS'ye girdiğini belirten İclal Gülsüm, "Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Sınava kızım girecek. Sabah 6'da yola çıktı, acıktı. Geldik simidimizi yedik, çayımızı suyumuzu içtik" derken, Haydar Gündoğdu isimli bir diğer veli, "Ben uzaktan geliyorum, kahvaltımızı bile yapmadık. Çocuğuma çay, simit aldım. Çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Mehmet Ali Kahraman ise, "Güzel bir düşünce, veliler için de öğrenciler için de takdire şayan" diye konuştu.

Sınava giren Hüsnüye Uysal, "Hiç heyecan yok. Gireceğim, çıkacağım o psikolojideyim" dedi. Belediyenin ikramlarından yiyen Selahattin Selvi de, "Belediyenin sunduğu avantajlar için çok teşekkür ediyorum" derken, Selim Tatar ise, "Çok teşekkür ederiz, düşünceli davranmışlar. Kahvaltı yapmış olduk" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title