Haberler

Küçükçiftlik Park'ta Gazino Geceleri Yeniden Doğuyor

Güncelleme:

Bir dönem eğlence hayatına damga vuran gazinolar Küçükçiftlik Park'la eski günlerine dönüyor.

Zeki Müren, Bülent Ersoy, Behiye Aksoy, Hamiyet Yüceses ve daha niceleri; KüçükÇiftlik Gazinosu'nda sahneye çıkmış, assolistliklerini burada taçlandırmıştı. Mekanın sahibi rahmetli Osman Kavran; Fahrettin Aslan'ın en büyük rakibi olarak yıllarca müzik dünyasını salladı. 1950'lilerden 90'lı yılların başına kadar İstanbul'u kasıp kavuran Lunapark, Bebek Aşiyan ve İzmir Göl Gazinoları'nın sahibi Kavran Ailesi; Bülent Ersoy ve Kibariye'nin en parlak dönemlerinde çıktıkları mekanların sahibiydi. Hatta Mahsun Kırmızıgül ve Seda Sayan; aşk yaşadıklarında Kavran Ailesi'ne ait Göl Gazinosu'nda sahneye çıkıyorlardı. ve şimdi KüçükÇiftlik Park ekibi, Osman Kavran'ın torunu Naz Kavran'ın liderliğinde aynı yerde 'Gazino Geceleri'ni geri getiriyor; nostalji yaşatıyor!

ÜNLÜ İSİMLER SAHNEYE ÇIKACAK

Naz Kavran ve ekibi; 'Gazino Geceleri'ni tekrar yaşatmak için hazır! İstanbul'un şaşaalı gazino eğlenceleri, KüçükÇiftlik Park'ın 9D projesi kapsamında düzenlediği KüçükÇiftlik Gazinosu'nda yeniden hayat bulacak. 12 Eylül 2013 Perşembe akşamı, Bülent Ersoy ve Oya Aydoğan ile açılışı yapacak olan Gazino Geceleri'nde; 19 Eylül Perşembe akşamı Seren Serengil ve Fedon, 3 Ekim Perşembe akşamı Selami Şahin ve Yeliz, 9 Ekim Çarşamba akşamı ise Hülya Avşar ve Fettah Can sahneye çıkacak. Meraklılarının yıllardır bekledikleri gerçek kır gazinosu; zengin mönüsü, sanat müziği ve eğlencesi ile bu sefer KüçükÇiftlik Park'ın yemyeşil bahçesinde olacak. Siz de Türk eğlence kültürünün en önemli parçalarından biri olan gazino kültürünü yaşamak isterseniz, ufak bir hatırlatma yapmak isterim; biletinizi aldıktan sonra masa seçimi için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

***

TARKAN'DAN HABER VAR

Son bir haftadır Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda 'Tarkan mesaisi' vardı. Megastar; beş gecede, beş konser verdi. Ünlü şarkıcı, Eylül sonunda Ankara'da konser verecek. Ardından da yeni albümünün çalışmalarına başlayacak. Bu albümle ilgili detaylara ulaştım; Tarkan, en geç Ekim ayında albüm için stüdyoya girecek. Albümün aranjmanlarını Ozan Çolakoğlu yapacak. Fakat asıl önemli olan; albümün, en geç 2014'ün Nisan ya da Mayıs ayında müzikseverlerle buluşacak olması. Yani bu sene yaşanılan 'yaz hiti sıkıntısı' 2014'te yaşanmayacak.

***

BAŞARININ SIRRI NEDİR?

Sezonun açılmasıyla birlikte, Türkiye'nin müzik yarışmaları da çok yakında başlayacak. Bu yarışmalarda şansını denemek isteyen gençlerin mutlaka izlemesi gereken bir film de geçtiğimiz hafta vizyona girdi: ' One Direction : This is Us.' Filmin özelliği; tüm dünyayı kasıp kavuran İngiliz topluluk One Direction'ın, 'The X Factor' adlı yarışmayla başlayan macerasını anlatması. Şöyle ki... One Direction'ı oluşturan beş genç; Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan, ilk önce kişisel olarak 'The X Factor' adlı yarışmaya katılmışlar. Fakat hiçbiri başarı yakalayamamış. Ardından da bu gençleri bir araya getirerek One Direction projesi oluşturulmuş ve ekip yarışmanın finaline kadar yükselmiş. Kaderleri de finalde değişmiş; genç kızların hayranlığı, dünya turneleri, albümler... Dozunda bir şöhret eleştirisi yapan film, bir yandan da başarının 'hazırlanan projeyle' nasıl doğrudan bağlantılı olduğunu gözler önüne seriyor. İzlemekte fayda var.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

One Direction Bülent Ersoy Zeki Müren Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

liampaynemobilWeb@haberler.com:

hepside berbat haberler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title