Haberler

Gaziler ve Ailelerine Yemek

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından, Gaziler Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde gaziler ve aileleri onuruna bir yemek düzenlendi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından, Gaziler Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde gaziler ve aileleri onuruna bir yemek düzenlendi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen yemeğe Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa ilçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, üst düzey askeri yetkililer, gaziler ve aileleri katıldı.

Yemeğin sonunda bir konuşma yapan Fatsa Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Eraslan, "Bizlere bugün bu yemeği veren kaymakam ve değerli protokol üyelerine teşekkür ederim. Gazilik çok önemli bir unvandır. Bu unvanı alan herkes başımızın tacıdır. Bu hafta Gaziler Haftası ve bu anlamda günde bizleri unutmayan destek veren herkes bizim için değerlidir. Gazilik unvanına yakışır devletini sayan kişilerden oluşan derneğimiz Fatsa'da faaliyetlerini sündürmeye devam edecektir" dedi.

Kaymakam Bekir Atmaca ise yemekte yaptığı konuşmada, "Gazi ailelerine bir şükran duygusu sunmak adına anlamlı bir günde gazi yakınları ile bir araya geldiklerini belirterek, "Bugün Gaziler Günü ve gerçekten çok anlamlı bir gün. Bugün ayrıca Atatürk'ün Ordu'ya bastığı günde aynı güne geliyor. Gazilerimize bol sağlıklı günler diliyorum. Haftaları kutlu olsun" diye konuştu.

Yemek konuşmaların ardından sona ererken, protokol üyeleri, gaziler ve aileleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Atmaca Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title