Haberler

Gaziler İçin Düzenlenen Gecede 550 Bin Tl Bağış Toplandı

Güncelleme:

500 konuğun katıldığı gecede davetiyeler 1.000 TL' den satıldı. Bilfen Koleji velisi olan Volkan Konak gaziler yararına düzenlenen gecede ücretsiz sahne aldı.

Sosyal sorumluluk projelerine vermiş olduğu destekle bilinen Esra Öztürk ve Aslı Pehlivanlar'ın gaziler yararına Güç Birliğine ilk Adım Derneği ile birlikte düzenlediği Güneydoğu Gazileri Yardım Gecesinde CVK Park Bosphorus Otel'de sahne alan Volkan Konak, seslendirdiği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Güneydoğu gazilerinin sağlık sorunlarına çözüm bulmak, gazi çocuklarına eğitim bursu sağlamak için kurulan Güç Birliğine İlk Adım Derneği ev sahipliğinde geçen yıl ilki yapılan moral gecesinin ikincisi Volkan Konak'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimlerin yer aldığı yardım gecesine; Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, Orhan Gencebay- Sevim Emre, Hasan- Meral Kosif, Fulya Nayman, Zuhal- Ceylan Pirinçcioğlu, Figen- Fatih Kıral, Bilal Kadayıfçıoğlu, Aslı- Metin Şen, Neşe Sert, Selim- Eda gibi isimler katıldı.

Önceki akşam CVK Park Bosphorus Otel'de düzenlenen geceyi sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekle dikkat çeken Bilfen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk'ün eşi Esra Öztürk ile turizmci Bora Pehlivanlar'ın eşi Aslı Aktürk Pehlivanlar organize etti. Esra Öztürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar ile Güç Birliğine İlk Adım Derneği Kurucu Başkanı Nazan Soyer, yardım sevenleri Güneydoğu gazileri yararına düzenlenen geceye bağışlarıyla destek olmaya çağırdı. Geçen yıl olduğu gibi yapılan piyango çekilişinde 50 bin TL değerinde gelir elde edildi. Yapılan piyango çekilişinden , Jolly Tour' dan İtalya turu, Zen Diamond' dan 10. 000 dolar değerinde pırlanta kolye gibi birbirinden özel hediyeler verildi.

Ayrıca birkaç özel parça açık artırma ile satışa sunulacak. Bu özel parçalar arasında Müge Saltoğlu'nun annesinden kalan ve Nazan Soyer'e hediye edilen yarım asırlık gerdanlık da bulunuyor.

Gecenin sunuculuğunu yapan aynı zamanda sosyal sorumluluk konusunda farklı dernek ve vakıflarla birlikte organizasyonlara imza atan Esra Öztürk ile Aslı Aktürk Pehlivanlar "Ülke olarak birbirimize daha fazla destek olmamız gereken özel günlerden geçiyoruz. Hepimizin ülkemiz için kahramanca mücadele eden, bu mücadele sırasında uzuvlarını kaybeden gazilerimize minnet borcumuz var. Değerli sanatçımız Volkan Konak, bu geceye güzel sesi ve şarkılarıyla katkıda bulundu. Daha çok gazimize ışık olmak için daha fazla destek ve bağışa ihtiyacımız var. '' dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bosphorus Otel Volkan Konak Esra Öztürk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title