Haberler

Gaziemir'in Yeni Binasında İlk Meclis

Gaziemir Belediyesi Meclis Toplantısı Mayıs ayı 2. birleşimi yeni belediye hizmet binasındaki meclis salonunda yapıldı.

Gaziemir Belediyesi Meclis Toplantısı Mayıs ayı 2. birleşimi yeni belediye hizmet binasındaki meclis salonunda yapıldı. Yeni binadaki ilk meclis toplantısında partilerin grup başkanvekilleri, yeni bina için Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür etti.

Gaziemir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yeni hizmet binasındaki meclis salonunda yapıldı. Modern çağın gereklilikleri doğrultusunda tasarlanan yeni bina meclis salonundaki ilk toplantıda partilerin grup başkanvekilleri yeni hizmet binasıyla ilgili görüşlerini dile getirdi. İlk olarak söz alan CHP Grup Başkanvekili Yılmaz Ağırtaş, "Bu modern bina Gaziemir'imize hayırlı olsun. Bu binayı kentimize kazandıran Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol'a teşekkür ediyorum" derken, AKP Grup Başkanvekili Hüseyin Aslan ise, "Kentimize bu binayı kazandırdığı için Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol'a teşekkür ederim" diyerek düşüncelerini ifade etti. Öte yandan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un başkanlık ettiği meclisten tüm gündem maddeleri oybirliğiyle geçti.

En son teknoloji ile inşa edilen, enerji tasarruflu ve gün ışığından en fazla yararlanacak biçimde tasarlanan binanın meclis salonuda son sistem teknolojiyle donatıldı. 222 metrekarelik Meclis Salonu'nda 50 meclis üyesi, 65 seyirci koltuğu olmak üzere toplam 115 koltuk bulunuyor. Meclis üyelerinin masalarındaki özel sistem cihazlar hem mikrofonu bünyesinde bulunduruyor hem de dijital oylamaya olanak sağlıyor. Elips şeklindeki salonda meclis üyelerinin oturdukları sıralar basamaklar halinde yükseltilerek, salondaki herkesin en iyi görüş açısına sahip olması sağlanmış. Son sistem ses yalıtım teknolojisinin kullanıldığı salonda bulunan kameralar, meclis oturumlarının görüntü ve ses kayıtlarını yapıyor. Aynı zamanda kamera görüntüleri salondaki dev ekrana anında yansıtılıyor. Son sistem teknolojiyle tasarlanan Meclis salonu konferans ve panellere de ev sahipliği yapacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil İbrahim Şenol Gaziemir Belediyesi Yılmaz Ağırtaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title