Haberler

Gaziemir Belediyesi Personeline İş Güvenliği Eğitimi

Güncelleme:

İş güvenliği uzmanları, Gaziemir Belediyesi çalışanlarına eğitim vererek, iş ortamında meydana gelebilecek kazalar ve korunma yöntemlerini anlattı.

İş güvenliği uzmanları, Gaziemir Belediyesi çalışanlarına eğitim vererek, iş ortamında meydana gelebilecek kazalar ve korunma yöntemleri anlattı.

İş güvenliği uzmanları, Gaziemir Belediyesi personellerine iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verdi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitimde uzmanlar, iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını azaltmak, çalışanları yasal hak ve sorumlulukları konusunda çalışanlara bazı önemli bilgiler aktardı.

İş Güvenliği Uzmanı Melek Kübra Zıraman iş sağlığı ve güvenliğinden devlet, işveren ve işçinin sorumlu olduğunun altını çizdi. Yaşanan kazalara ilişkin çarpıcı rakamlar veren Zıraman, Türkiye'nin yaşanan iş kazaları oranıyla Avrupa'da birinci, dünyada üçüncü olduğuna dikkat çekti. Melek Kübra Zıraman, Türkiye'de her 3 dakikada bir iş kazası meydana geldiğini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziemir Belediyesi Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title