Haberler

Gaziantepte Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Gaziantep otobanının doğu turnikesinde durdurulan otomobilde esrar maddesi bulundu.

Gaziantep otobanının doğu turnikesinde durdurulan otomobilde esrar maddesi bulundu. Gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Uyuşturucu Madde Satıcıları ve Bağımlılarına yönelik yapılan çalışmalarda Gaziantep Otobanı Doğu turnikelerinde uygulama yapan narkotik polisleri, H.A. idaresindeki plakası açıklanmayan bir otomobil durduruldu. Araçta yapılan aramada aracın sağ ve sol kapı içlerine gizlenmiş halde 2 bin 5 yüz gram kubar esrar ele geçirildi. Araç sürücüsü H.A. ile birlikte araçta bulunan M.B., M.Ç., F.G., M.Ç. ve A.G. isimli şüpheli şahıslardan H.A. ve M.B. isimli şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda gözaltına alındı.

Gözaltına alınan H.A. ve M.B. isimli şüpheli şahıslar, haklarında yapılan yasal işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title